Medisinsk kosmetikk

Annenhver måned har vi besøk av vår spesialsykepleier Turid Mikkelborg, som utfører medinske kosmetiske behandlinger hos oss.

Turid utfører:

- Botox (muskellammende virkning for at du for eksempel ikke skal kunne rynke pannen).
- Restylane, flere typer (fyller ut linjer og rynker slik at huden blir glatt. Brukes også for å forming av ansiktskonturer og for eksempel gi leppene fylde).
- Skleroterapi (fjerning av sprengte blodkar).

Turid har har lang erfaring og er kjent som en av Nordens beste innen sitt fagfelt.
Hun underviser leger og sykepleiere og jobber tett med firmaet Q-MEd som eier Restylane® .
Turid oppnår også internasjonal interesse for sitt arbeid og da spesielt for Restylane Vital og
forming av ansiktskonturer.

Ta kontakt med oss for mer info.

 


Botox - egner seg for rynker som kommer av muskelanstrengelser


Botox virker på den måten at det lammer muskelen som behandles. I prinsippet kan hvilken som helst muskel eller muskelgruppe behandles. Sintrynken i pannen mellom øyenbrynene er den rynken som oftest blir behandlet. Et annet vanlig område er kråkefot-rynkene på siden av øynene og tversover-rynkene i pannen. Behandlingen utføres raskt og smertefritt og du kan gå direkte tilbake til ditt vanlige virke.

 

Restylane - for å jevne ut mindre rynker og ujevnheter i huden.

Restylane brukes oftest på utfylling av rynker, linjer, arr, kinnbensbygging og forstørring av lepper. Behandlingen utføres raskt og smertefritt og du kan gå direkte tilbake til ditt vanlige virke.


Restylane Vital tilfører huden fuktighet, glatter ut rynker og øker elastisiteten. Det består av stabilisert hyaluronsyre som er identisk med kroppens egen. Under behandlingen injiseres den krystallklare gelen rett under huden via en svært tynn nål. Hyalyronsyren binder vannet i huden og "løfter" dermed huden. Når den injiseres, tilføres huden fasthet og spenst slik at den får et friskt og ungt utseende. Man trenger 3 behandlinger med minimum 3 ukers mellomrom. Resultatet varer i ca 4 - 8 måneder, dette varierer fra person til person. Man kan gjenta behandlingen så ofte man ønsker. Selve behandlingen tar ca 30 minutter.

 

SkleroseringDen mest benyttede metode for fjerning av skjemmende blodårer på bena. Blodårene fjernes permanent ved at det injiseres en åreveggs-irriterende væske inn i de synlige blodårene. Behandlingen gir lite ubehag og medfører ikke fravær fra arbeid. En viktig del av behandlingen er bruk av kompresjonsstrømpe. Den bør brukes i 14 dager etter behandling for et optimalt resultat av behandlingen. Korrekt tilpasset strømpe fåes kjøpt hos vår spesialsykepleier.

Vi kom over en artikkel på klikk.no, som viser hvordan sykepleieren setter Restylane og Botox. Se artikkelen her.

8 kommentarer

Silje

13.09.2012 kl.21:29

Hva er priser her? Har dere lagt ned hjemmesiden?

FUSHÀ

14.09.2012 kl.08:37

Hei Silje!

Prisene varierer noe, men på Botox starter det på 3000,-, og på Restylane 2300,-. Restylane Vital starter på 2700,-.
Turid Mikkelborg er tilbake hos oss 27. og 28. november. Kontakt oss gjerne for konsultasjon.

Når det gjelder hjemmesiden vår, er den opphørt, og fra nå er det Facebook.com/#!/FushaVelvare og denne bloggen som er våre informasjonssider. Håper det var oppklarende.
Ha ei flott helg!

Mvh, Wenche

Kristina

08.02.2013 kl.14:46

Har dere lipolyse?

FUSHÀ

08.02.2013 kl.20:10

Hei Kristina!

Dessverre er vi sluttet å tilby lipolyse.

Ha ei flott helg!

Mvh, Wenche

Kristina

12.02.2013 kl.19:49

Hvor kan få det,nermest mosjøen?

Trine

16.02.2013 kl.14:05

Hei

Skleroterapi behandling: Jeg lurer på hvordan huden blir etter der man har fjernet sprengte blodkar ?

FUSHÀ

16.02.2013 kl.18:50

Hei Trine!
Vanligvis skjer det ingen endring oppå huden. Det er blodkapillærene i vevet som forvitres og gradvis løses opp og transporteres ut fra området slik at den blåe fargen blir borte. Det er derimot ikke anbefalt å sole dette området så lenge denne prosessen pågår da dette kan gi pigmenteringsskader.
Håper det var oppklarende!
Mvh Wenche

FUSHÀ

16.02.2013 kl.18:51

Hei Kristina!
Det vet jeg dessverre ikke.
Mvh, Wenche

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits