Hvilke øyenskyggefarger kler JEG best?


Fargehjulet er et av de viktigste verktøyene når det gjelder makeup, hårfarge og hvilke farger du bør velge til garderoben din. Fargehjulet er delt inn i varme og kalde farger der de lyse sjatteringer er ytterst og de mørke sjatteringene er innerst. For å fremheve og nøytralisere dine egne farger, skal du velge farger fra den motsatte siden av skalaen.

Har du BLÅ øyne bør du velge øyenskygger i gyllenbrune toner som heller mot det oransje. Prøv deg frem med ulike nyanser av gull, champagne, kobber, bronse og fersken. Styr unna blå øyenskygger som vil få fargene til å gå ton-i-ton slik at øynene dine ikke kommer til sin rett.

Har du GRØNNE øyne vil lillatoner som burgunder, plomme, lavendel og rosa, samt varme farger i rust, brunt eller gull være flotte farger til deg.

Har du GRÅ øyne, bør du velge kalde farger i plomme, lilla eller metalliske farger som sølv eller kald bronse.

BRUNE øyne kler de fleste farger. Prøv deg frem med kalde farger som lilla, sølv, mørk blå, turkis eller grønn.

Vi fører GloMinerals sin mineralmakeup, som finnes i single øyenskygger eller som en trio. Kom innom oss så finner vi sammen den som passer deg best! 

     

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits