Ønsker du deg fantastiske bryn?


Med dette meget hendige øyenbrynskittet fra GloMinerals er du god vei! Her har du alle verktøyene du trenger for å forme brynene dine perfekt, nappe og børste bryn, farge bryn med brynpensel og farge, style brynene og skape highlight! Alt samlet i en fin liten veske. Enkelt å ha med seg, enkelt å bruke!

Av de fire enhetene som er i selve kittet, er to av dem farger til å farge bryn eller skape fin og jevn farge. Det ene lyse er en highlighter man kan legge på brynbenet for å skape struktur og glød i ansiktet. Den andre lyse er en voks, som man legger på selve brynet for å forme det etter at man har lagt på skyggen. Voksen har samme hensikten som en bryn-gel eller en hårvoks.

Vi har fått det inn i to ulike fargenyanser, og prisen er 410,-.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits