Slik får du sommergløden!

Solpudder er en jentes beste venn, og er det ultimate skjønnhetsproduktet om sommeren.

Et av innehaver Wenche Lill Mortensens yndligsprodukter er nettopp solpudderet "Sunlight" fra GloMinerals som du børster på for å få en solbrun hud med et svakt skimmer. Det har naturlig solbeskyttelse, fremmer ikke rynker og linjer og kan derfor også passe til en voksen hud. Ble også kåret til testvinner av solpuddere i bladet Woman i 2009!

Det kan være en utfordring å legge solpudder, og det finnes ingen fasit på hvordan man påfører dette, men det finnes imidlertid noen gode huskeregler:

* Solpudder kan legges over foundation, som brukes for å jevne ut nyanseforskjeller i huden. Om sommeren kan du droppe foundation helt, og bare bruke solpudder.
* Ikke bruk solpudder i hele ansiktet, men legg pudderet der solen treffer naturlig: i pannen, over neseryggen, på kinnbeina og haken.
* Påfør solpudder i dagslys, eller sjekk resultatet ved vinduet.
* En stor kost er det beste verktøyet for å legge solpudder. Bruk sirkulære bevegelser. Vær lett på hånden, og legg litt pudder om gangen. Det er fort gjort å påføre for mye, noe som kan føre til et skjoldete og «skittent» resultat.
* Dus godt ut for å unngå markerte overgangen. Husk at ansiktet ikke slutter ved haken!

Lykke til! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits