hits

Detox fotbad

Hva er Detox fotbad?

Detox fotbad er en fantastisk ny metode til å avgifte hele kroppen ved at man setter bena ned i et fotbad med temperert vann, mens det produseres positive og negative ioner gjennom el-spiralen som blir kontrollert av en styreenhet. Dette gir en lav frekvens som skånsomt flyter gjennom kroppen og stimulerer cellene. Cellene rebalanseres og kan dermed igjen fungere effektivt og støte ut toksiner / avfallsstoffer.

Det er en ytre avgiftnings metode, som fjerner toksiner/avfallsstoffer gjennom dine føtter. Kroppen avgiftes mens du sitter komfortabelt med føttene i et fotbad med temperert vann.
DETOX-prosessen danner en strøm av positive og negative ioner (ladede atomer), som tiltrekker seg og fester seg til motsatte ladet giftige partikler og trekker dem ut av kroppen gjennom porer i føttene. Hver behandling tar 30 minutter og er meget behagelig.
 
Hvordan virker Detox-systemet?

Menneskekroppen er som en kjempemagnet som trekker til seg og holder på toksiner. Tungmetaller - til dels oksidert fett, skadelige proteiner, kolesterol-avleiringer, urinsyre, melkesyre og en enorm mengde av kjemikalier (forurensing), fester seg i ionisert form til ledd, organer, arterier, nerver og vev. Toksinene forstyrrer og svekker immunforsvaret vårt.

Ion-genereringsteknologi har vært kjent i flere tiår. Det er denne teknologien som danner grunnlaget for suksessen med fotbadet, ved at man veksler mellom positive og negative ladede ioner i løpet av behandlingen. Denne viktige oppdagelsen gjør det nå mulig å fjerne uønskede avfallstoffer gjennom flere tusen porer under føttene.

Fordobler kroppens osmoseprosess.

Den ioneprosessen som dannes av fotbadet hjelper og assisterer lymfesystemet i sin renseprosess ved at det tillater avfallstoffene å komme ut gjennom porer under føttene i en passiv situasjon - veldig lik kroppens naturlige osmose-/svetteprosess.

 
Aktiverer lymfesystemet.

Lymfesystemet er fantastisk. Lymfesystemet går gjennom hele kroppen, og lymfevæsken flyter ut i alle kroppens ledd, muskler, hud og vev.Mange vet imidlertid svært lite om lymfenes betydning for vår helse. Lymfesystemet administrerer hele kroppens vannforsyning. Dette systemet er omtrent 4 ganger større enn det vaskulære blodsystemet. Lymfesystemet fører gift og avfallsstoffer i kroppen til en utskillelses kanal - primært tykktarmen. Avleiringer samles på det laveste punktet i kroppen - nemlig føttene. Musklene på baksiden av leggen pumper lymfevæsken opp og inn i tarmer og nyrer hvor væsken renses og sendes tilbake igjen.Hvem passer behandlingen for?

Man har gode erfaringer med at personer med følgende tilstander har rapportert en merkbar forbedring av symptomer som: tretthet, allergier, kalde hender og føtter, ADD/ADHD, utbrenthet, tungmetallforgiftninger, spenninger, stivhet og autisme.

Kur à 6 - 10 behandlinger anbefales. Pris kr 390,-Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar