God natt - hvilken nattkrem fra Exuviance er best?

Når vi sover skal kroppen hvile og samle krefter til å møte den nye dagen. Vi lader opp batteriene. Søvnen er dessuten viktig for huden vår. For at du skal kunne våkne med et nytt, friskt ansikt må huden få riktig næring som virker. Generelt kan man si at Exuviance Evening Restorative Compex er en fantatsisk god nattkrem for alle aldre.

Ikke fettende svært populær nattkrem. Passer alle hudtyper. Anbefales først og fremst som nattkrem, men også som dagkrem til hud med ekstra behov for fukt.

Kr 445,- for 50 ml

Her er en liten videosnutt fra Exuviance om Evening Restorative Complex: Men ønsker du at huden din skal få mest mulig ut av søvnen, kan du bruke Ultra Restorative Cream.

For intensiv fukttilførsel på tørr hud. Krem med polyhydroxysyrer som øker hudens vanninnhold. Kan brukes både som dag og nattkrem og gir meget god og langvarig virkning.
Kr 499,- for 50 ml

Dersom du har rynker, eller gjerne vil begynne å forebygge dem, kan du bruke Rejuvenating Complex.

Særlig fin for den som har vært mye i sola, har store porer, vært plaget med urenheter eller er/har vært røyker. Minimerer fine linjer og rynkter, har positiv effekt på porer, og forsterker en jevnere hudtone. Særlig bra å kombinere med Vespera Bionic Serum.

Kr 574,- for 30ml

 

Og must-have: Vespera Bionic Serum "VBS"
Serum som virkelig jobber med flere ting samtidig. Svært anti-aging, i at det reparerer og reduserer fine linjer, fyller opp huden med fuktighet, jobber rensende i dybden, er oppstrammende og også beroligende og beskyttende mot frie radikaler. Kan brukes helt opp til øyene. Er særlig å anbefale brukt sammen med nattkrem.

Kr 599,- for 30 ml
Så kort oppsummert kan vi si:

Opptil 30-årene:

Normal hud: Evening Restorative Complex

Tørr hud: Ultra Rich Restorative Cream
 

30 - 40 år:

Normal hud: Vespera Bionic Serum +  Evening Restorative Complex

Tørr hud: Ultra Rich Restorative Cream

40 - 50 år:

Normal hud: Vespera Bionic Serum + Evening Restorative Complex

Tørr hud: Vespera Bionic Serum + Ultra Rich Restorative Cream

 

50 år og oppover:

Normal hud: Vespera Bionic Serum +Rejuvenating Complex

Tørr hud: Vespera Bionic Serum + Ultra Rich Restorative Cream

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits