Eksfoliering - Dermalogicas Daily Resurfacer


Nøyakatig dosert eksfoliering som ikke skal vaskes av, og som er ideell å bruke mellom profesjonelle behandlinger. Hydroksisyrer og enzymer glatter ut huden uten å forårsake rødhet, og hjelper med å minske aldringstegn. Et lysnende kompleks jevner ut hudfargen, mens lindrende rooibos og grønn te fukter.

slik bruker du daily resurfacer:

Bruk først PreCleanse, og så anbefalt Dermalogica renseprodukt for en grundig rens. Klapp huden tørr. Ta opp en pose Daily Resurfacer og sett applikatoren på pekefingeren. Påfør produktet i ansiktet med sirkelbevegelser. Påfør deretter anbefalt Dermalogica fuktighetsspray, booster og fuktighetskrem.

35 stk, kr 895,-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits