Favoritt! Dermalogicas Multivitamin power recovery masque

Dette er en fyldig, deilig og effektiv ansiktsmaske som fjerner tørr, matt, uttørket, skadet og gammel hud. A-, C-, E- og F-vitamin, samt pro-vitamin B5 reparerer skadet og tørr hud, mens hveteekstrakter tilfører fuktighet, glatter ut og reduserer rødhet.

Beta-glukan og algeekstrakter forbedrer hudens fuktighetsbalanse og mykgjør den slik at du får huden du alltid har ønsket deg. Lakrisrot, valurt og borre roer huden og etterlater den vakker og sunn.

Huden beskyttes mot frie radikaler, all matthet lysnes og tørrhet erstattes av en sunn, ung glatthet og glød. Inneholder ikke kunstige fargestoffer eller parfyme.

Bruk:
Ha en sjenerøs mengde på rengjort ansikt og halsregion. Unngå området rundt øynene. Etter 10-15 minutter skyller du av med varmt vann. Ha på en gang per uke, eller når huden trenger behandling. Følg på med din anbefalte fuktighetskrem.

Når du først har begynt å bruke denne masken, garanterer vi at du kommer til å forsikre deg om aldri å gå tom for dette produktet! Et virkelig must-have! :-)

Tips: Bland den, halvt om halvt, med Skin Hydrating Masque og jeg kan love deg at huden får et skikkelig fuktboost! :)

75 ml, kr 570,-

Én kommentar

Wenche S. Olsen

09.09.2011 kl.21:33

Utrolig god maske!!!

Tips: Bland den, halvt om halvt, med Skin Hydrating Masque og jeg kan love deg at huden får et skikkelig fuktboost! :)

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits