hits

Beskrivelse av kroppsbehandlinger

 


Fysikalsk aromamassasje

Er du anspent, sliten eller har du vonde muskler kan det være godt å få profesjonell kroppsmassasje i behagelige omgivelser. Massasje er også en hjelp til å behandle skader av forskjellig art. Dette er en rolig og avslappende massasje med aromatiske og nærende oljer. Den løser opp i muskelspenninger og får igang blod og lymfesirkulasjonen.Hensikten er å forløse stress, anspenthet og psykiske spenninger.
En myk og beroligende behandling, uten å gå i dybden for å løse muskelknuter.

I dag bruker vi aromaoljer på mange forskjellige måter som for eksempel, i badeoljer, damp innhalasjon duftelamper, shampoo, kremer og massasje.

Massasje med aromaoljer er en deilig måte å roe ned og slappe av på. I vår stressende hverdag trenger vi nettopp å stresse ned. Mange av oss stresser så mye at vi glemmer å puste. Massasje med aromaoljer er med på å forebygge stress og dermed stressrelaterte sykdommer. Vi får muskelspenninger og muskelsmerter, hodepine, dårlig fordøyelse og dårlig immunforsvar. Dette kan gjøre oss ganske dårlig og ofte ut av balanse. Aromamassasjen kan ikke fjerne det som stresser oss, men kan hjelpe oss til å takle stress bedre. Under en aromamassasje slapper vi helt av, blir massert i rolig tempo og ofte til rolig musikk, en slik reise trenger vi nok alle iblant.

Klassisk massasje
Den svenske klassiske massasjen er verdensberømt. Gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning. Regelmessig massasje fjerner tretthet og smerte i skuldre, rygg og nakke.
Du føler deg roligere, mykere og mer bevegelig.

Den klassiske massasjen har aner langt tilbake i tid - fra Kon-Fu-Tse for 5000 år siden. I løpet av de siste årene har forskningsstudier vist klare resultater som viser hvorfor massasje har så positive effekter; hvilehormoner frigjøres, blodsirkulasjonen øker, musklenes spenning avtar osv. Massasjens viktigste oppgave er å løse opp spenninger i muskulaturen som kan oppstå pga. dårlig arbeidsstilling eller anstrengelse av en eller annen art, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne og angst. Slike spenninger setter seg også i kroppen og kan ofte gi smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær. Den klassiske massasjen er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære for kropp og sjel.Hot Stone massasje

Dette er en nydelig massasje med varme stener som løser opp i lette spenninger og får igang sirkulasjonen. Hot Stone massasje gir en fantastisk avslapping for hud og sanser i vår stadig mer stressede hverdag.

Basalt-steiner i kombinasjon med eteriske oljer har vært brukt til massasje i hundrevis av år i Kina og Tibet. Hemmeligheten er at disse vulkanske steinene holder ekstra lenge på varmen, og dermed gir en dyp behandling liggende på ønskede punkter, eller de gir ekstra god effekt til massasjen.

Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig dyptgående. Den har en beroligende og avstressende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel. 

 

Thaimassasje

Thaimassasje er en av verden eldste legekunster og den har eksistert og utviklet seg i over 1000 år. Ved å trykke på, trekke i, tøye og manipulere kroppen, påvirker du både leddene og det myke vevet. Smidigheten bedres, vitaliteten øker og du får en behagelig og avslappende opplevelse. Thaimassasjens utsøkte, yogalignende tøyninger gjør deg rolig til sinns og kan frigjøre muskelspenninger på en behagelig måte.

Hold deg avslappet og frisk ved hjelp av berøringens kraft! Opplev hvordan du kan bedre dine trenings- prestasjoner og kanskje hvordan dette kan lindre plager som isjias og hodepine.Rygg- og nakkemassasje

En terapeutisk dyptgående massasje for slitne skuldre hvor man gir såre muskler ekstra oppmerksomhet. Løser spenninger og kramper i musklene.
Problemområder behandles spesielt. I denne behandlingen kan også vakumkopp benyttes for en mer effektiv behandling.Kroppspeeling

Fløyelsmyk over hele kroppen! Perfekt innen ferie og/eller sol, - helt uunnværlig før selvbruner.

Effektiv peeling av hele kroppen med tilpasset skrubb, gjerne i kombinasjon med body wrapping. Peelingen dusjes av før kroppen framstår silkemyk og glatt.Spabehandling

Tørrbørsting av hele kroppen før peeling med dødehavsalt og olje. Dette vaskes av, før påføring med grønn algeleire og innpakking inn i plast og varmeteppe. I virketiden for kroppsmasken, gis hodebunnsmassasje. Deretter oppfriskende dusj og en lett massasje med nærende krem før kroppen er strålende fuktet og myk.

 

Cellulittbehandling
Massasje av problemområder; Hofter, lår eller overarmer med essensielle oljer, for deretter bli pakket inn i en spesialleire som virker utrensende og bedrer hudstrukturen. Hudområdene blir rengjort og innsmurt med en sirkulasjonsøkende gel; Cellureducer

 

Spesial lysbehandling - For cellulitt, lymfedrenering og tykktarmsrensing
Cellulitt er en ubehagelig tilstand som "angriper" mange kvinner. Opphoping av fett og avfallsprodukter i vevet. Ekstern tykktarmrensing og lymfedrenasje er med på fjerning av toksiner og baner dermed vei for en mer effektiv behandlingsplan mot cellulitt.

Ved å bruke lys på spesifikke lysfrekvenser og spesielle behandlingsteknikker, reduseres celleforkalkning, og hudstrukturen blir synlig forbedret. Behandlingen stimulerer nedbryting av fett i "adipocyte" ved å presse det lagrede fettet ut av fettcellene. Kroppens fettstoffskifte økes slik at det overflødige fettet forbrennes og blir til energi. I tillegg virker behandlingen elastisitets-økende. Dette både behandler og forebygger slapp hud. Ved å kombinerer dette med Cellu-Clender kapsler med CLA fettsyrer, øker dette utskillelsen av fett i fettdepoter på kroppen.

 

Hårfjerning
Du kan velge å fjerne uønsket hårvekst på mange måter. Midlertidig ved barbering, napping eller voks, eller permanent med elektrolyse. Vår erfaring er at behovet er svært individuelt. FUSHÀ velvære utfører alle metoder, og har lang erfaring innen de forskjellige metodene. Ta kontakt så finner vi det som passer deg.

 

Fotpleie - pedikyr

Føttene våre arbeider dagen lang for å frakte oss fra sted til sted. De pakkes gjerne inn i tette sko, eller må gå i høye hæler. Det er viktig å ikke glemme bort føttene, selv om de ofte ikke tenkes på før de har fått ett problem, enten estetisk eller smertefullt. Regelmessig stell av føtter med god fotpleie er en god investering i egen helse. I tilegg kan du gjøre føttene dine vakre. Velstelte føtter med lekre negler er alltid pent - i tillegg kan du bestille ekstra tid til god fotmassasje.

Ved klassisk fotpleie inkluderer det fotbad, fjerning av hard hud, klipp og fil av negler, stell av neglebånd og mykgjørende krem.
Lakkering av negler kan også utføres.

 

Parafinvoks på hender og føtter
En lett massasje med velgjørende kremer før påføring av behagelig varm voks. Virketid innpakket i frottè mens voksmasken får kremen til å trekke godt inn. Behandlingen gir myke og glatte hender eller føtter. Svært velgjørende på tørr hud og neglebånd, ved eksem eller lignende.

 

Håndpleie / manikyr

 

FUSHÀ luksus håndbehandling


Vi tilbyr også en spesial håndbehandling med lysterapi for forskjønning av hender i forhold til rynker, grov og tørr hud, forsterking av negler osv.

Svært næringsrik og virkningsfull for slitne hender. Dette er en behandling som anbefales som en kur på 6 behandlinger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar