GloMinerals puddermakeup


gloPressed Base er et mineralpudder foundation som pleier og beskytter huden din samtidig som den gir deg et flott naturlige utseende. Den er laget av de reneste mineraler og beriket med antioksidanter, vitamin A, C, E og grønn te ekstrakt.

Kr 470,-

GOLDEN LIGHT

En varm, lys farge for hudtyper med gule undertoner.

 

 

GOLDEN MEDIUM

En varm medium farge, for hudtyper med gule undertoner.


 

GOLDEN DARK

En varm dyp farge, for hudtyper med gule undertoner.

 

NATURAL  LIGHT
En farge som passer kalde, lyse hudtyper.

 


NATURAL MEDIUM

En nøytral medium farge som passer kalde, lysere hudtyper.

 
NATURAL DARK

Nøytral mørk farge som passer til dem med kalde hudtoner

 

NB! Når man bruker pudderfoundation er Hydration Mist fra GloMinerals et must for å få sminken til å smelte skikkelig inn i huden, og hindre at pudderet ikke legger seg i linjer og porer. Uunværlig!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits