PERFEKT PÅFØRING: Gode børster gir de beste resultatene

For et topp resultat hver gang du sminker deg, og for å oppnå maksimal dekkevne er det viktig å benytte børster spesielt utviklet for bruk med mineralsminke. Disse bøstene består av naturhår med "flisete" tupper som griper mineralene på en effektiv måte. Du opplever mindre søl, bedre dekkevne og drøyere produkter. Steller du børstene dine jevnlig vil de vare i mange år.

Powder brush kr 305,-

Stor, myk stor makeupbørste av geitehår og av høy kvalitet. Enkel påføring. Designet for å oppnå en jevn, lett dekningsgrad.

Holder i mange, mange år. Husk bare å rengjøre børsten regelmessig.

Passer til løs foundation, pudder og solpudder.

 

 

Ultra brush kr 510,-


En meget bra allroundbørste, for medium til fullt dekkende resultat.

Laget av ekornhår.

 

Kabuki Brush

Fast, tett børste som gir en middels til full dekning av din pudderbaserte foundation. De tettsittende hårene gir et jevnt og dekkende resultat.

Anbefalt bruk:
Sirkuler foundation over huden. Ikke dra.

Laget av ponnyhår.Fan brush

En ideell makeup børste for shimmer, solpudder og rouge.

 

Angeled Brush kr 350,-

Makeup stylisters favorittbørste når rouge skal legges på. Børsten legger makeupen slik at den fremhever ansiktsformen og kinnbenende. Selv om denne børsten er ideell til rouge, anbefaler vi den også til å gi ansiktet kontur. Prøv å bruke gloPressed eller gloLoose base i en til to fargetoner dypere enn fargen som er brukt i resten av ansiktet.

Anbefales ved bruk av gloBlush.

 

Blush Brush kr 325,-

Tradisjonell rougebørste av høy kvalitet. Bestselger!

Designet for lett skyggelegging og/eller fargefremmede produkter i området ved kinnbein.

Laget av ponnyhår.

 Liquid Foundation Brush kr 510,-

Din følgesvenn for alle typer flytende foundation. Mykt hår som glir lett over ansiktet og tilbyr ett jevnt og proft resultat. Utformingen og taklonfibrene gjør dette enkelt. Flott for å påføre foundation også ved nesen.

Varer i mange år om du steller den pent. Vask regelmessig. Gled deg til ett bedre resultat og enklere påføring!

Laget av nylon/taklon fibre (syntetisk).

 

 

Smudge Brush kr 200,-

Denne myke, men samtidig faste kosten er laget for å enklere hjelpe deg til å duse og blande dine skygger, slik at du kan skape deg en sexy smoky eye look.

 Angled Eye Brush kr 325,-

Angled Eye er en tykk, flathodet øyenskyggekost som brukes til å påføre en vask av farge til lokket eller en kraftig kontur til folden på øyet.

 


Eye Base Brush kr 295,-

Myk børste som brukes til å påføre øyenskygge over hele lokket. Kan også brukes som blenderbørste etter påføring av øyenskygge for myktgjørende overganger. En meget alsidig kost som også kan brukes med gloPressed Base foundation f.eks ved indre øyekrok, rundt nese og på steder hvor man ellers ønsker en bedre dekkevne. Anbefales til bruk med gloPressed base og gloEye shadow.

Laget av ponnyhår.

 

 

Eye Contour Brush kr 130,-

Allround børste og denne skrå børsten har den perfekte størrelsen for påføring av kontur skygger til folden på øyet.

 

Eye Definer Brush

Perfekt makeup børste for påføring av detaljert skygge eller markering under bryn eller langs vippekant.

 

Dual brow

Er en todelt kost. Den bredeste kosten har en relativt stiv bust for utfylling, korrigering og form av bryn. Den minste kosten benyttes for mindre detaljer og blending.

Laget av hår fra okse og mungo.

 

 

 

 

 

Crease kr 375,-

Populær øyenskyggekost som gjør det enkelt å legge øyenskygge pent i globallinjen. Designet for å gi en lettere eller tyngre kontur på øyet.

Laget av ponnyhår.Eyeliner/Brow Brush

Eyeliner og øyenbrynsbørste i ett, for tørr eller våt påføring.Brush Cleaner kr 200,-

Med GloMinerals brush cleaner er du sikret for mulige bakterieangrep. Spray et par ganger med denne på kostene og de er rene, tørre og bakteriefrie på 2 sekunder. Gni gjerne børsten mot et håndkle etter at du har sprayet penselrens på for å få av mest mulig farge.

Dette bør gjøres ihvertfall en gang i uka!

Se også denne artikkelen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits