Presentasjon av våre kroppskremer, -og peelinger samt dusjsåper!

Et flott utseende er resultatet av sunn hud fra topp til tå. Korrekt pleie av huden på kroppen er viktig for å vedlikeholde den generelle sunnhet, like mye som for å unngå for tidlig aldring av huden.
Og ikke minst gir alle disse produktene deg mulighet til å skape pleiende spaopplevelser hjemme :-)

 

Dermalogica - Conditoning Body Wash


En naturlig, såpe-fri kroppsvask med Quillaja Saponariaekstrakt (såpeurt) og rensende essensielle oljer rengjør huden grundig, mens sandeltre og lavendel gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse. Kan også helles rett i badevannet for et behagelig skummende bad.

Kr 536,-

 

Exuviance - Purifying Body Wash

Skjem bort kroppen din og sansene med denne unike, effektive fuktgivende dusjsåpen som er perfekt å bruke både i dusjen og i badet. Denne milde, havblå geleen danner rikelig med skum og har en mild eple/sitrusduft.

Kr

 GloMinerals - Body Wash

Mild, parfymert såpe fra GloMinerals.

Kr

 Dermalogica - Exfoliating Body Scrub


Dermalogicas nye skrubbekrem for kroppen er mer enn bare skrubb! Et høyt innhold av polerende, pulveriserte frø av oliven, dadler og fiken, samt enzymer og ris-kli peeler av døde hudceller, og forfriskende,rene essensielle oljer mykgjør, styrker og styrker huden.Prøv den, og du vil ikke bruke noen annen bodypeeling igjen!

slik bruker du exfoliating body scrub:

Hell litt Exfoliating Body Scrub i våte hender. Massér kroppspeelingen inn på hele kroppen og skum produktet opp. Skyll kroppen grundig og klapp huden tørr. Påfør deretter Body Hydrating Cream eller UltraRich Body Cream.

Kr 410,-

 

GloMinerals - Body Butter


Mild skrubbekrem fra GloMinerals.

Kr
Exuviance - Rejuvenating Bionic Scrub

Befri kroppen for trist, tørr hud med denne milde eksfolierende skrubbekremen som skånsomt fjerner døde hudceller og gir deg silkemyk, fuktighetsrik hud.

Kr

 

Exuviance - Hand and Body Lotion


Tilfører fuktighet og virker lindrende på tørr, ru hud.

Sammensatt av patenterte polyhydroksysyre, trippel-antioksidanter samt vitamin A og E. Klinisk utviklet.

Langtidsvirkende fukttilførsel.

Kr

 

 

Dermalogica - Body Hydrating Creame

En meget lett fuktighetskrem for kroppen med AHA-syrer, essensielle planteoljer og betennelseshemmende botaniske ekstrakter. Kremen lindrer, absorberes meget lett, gjør huden myk og behagelig og øker fuktighetsnivået og cellefornyelsen.

slik bruker du body hydrating cream:

Påfør kremen med store bevegelser. Ønsker du større effekt av Body Hydrating Cream kan du blande 1 pump Stress Relief Treatment Oil i kremen før påføring.

Kr 536,-

 

Dermalogicas UltraRich Body Cream

Fyldig, varig fuktighetsbehandling som gir næring og reparerer svært tørr hud. Dermalogicas formel inneholder beskyttelse mot miljøforurensing, hyaluronsyre og nøkleblomolje.

Kan også brukes som massasjekrem.

slik bruker du ultrarich body cream:

For dyp fuktighet påføres kremen på kroppen umiddelbart etter dusj eller karbad. Vær særlig omhyggelig på tørre og ru områder, som albuer, kne og heler. For kroppsmassasje pumpes en liten mengde i håndflaten, og masseres inn.

Kr 536,-

 

 Dermalogica - Stress Relief Treatment Oil

Drøm deg bort med denne deilige blandingen av lindrende lavendel, sandeltre og appelsin. Styrket med organisk silikon, er denne vannoppløselige oljen perfekt for massasje og badeterapi.

slik bruker du stress relief treatment oil:

  • Til massasje og hodebunnsmassasje: Pump litt olje i håndflatene og massér kroppsoljen inn på kroppen eller i hodebunnen
    • Til aromaterapi: Tilsett 4-8 pump Stress Relief Treatment Oil i badevannet
    • Intensivér effekten av Body Hydrating Cream eller UltraRich Body Cream: Tilsett 1 pump i kremen, og bland produktene. Påfør produktet på kroppen med oppadgående bevegelser

Kr 275,-

FAVORITT! Dermalogicas -  the ultimate buffing cloth    

Dette er et must-have-produkt!

Denne hygieniske og hurtigtørkende skrubbekluten stammer opprinnelig fra japanske kurbad. 

Fukt The Ultimate Buffing Cloth. Skum Conditioning Body Wash inn i kluten og massér hele kroppen. Vær særlig omhyggelig på tørre eller ru områder, om albuer, knær og heler. Skyll kluten grundig og la den lufttørke.

Kan maskinvaskes på ullprogram.

Den er perfekt for hele kroppen, og gjør huden silkemyk.

Kr 195,-

 

Dermalogica - hydro-active mineral salts

En havsaltspeeling som kan brukes som en mykgjørende peeling på hele kroppen, eller et avslappende karbad.

slik bruker du hydro-active mineral salts

Til eksfoliering: Rist en liten mengde i våte hender, eller bland produktet med 2 pump Stress Relief Treatment Oil, og massér forsiktig inn på hele kroppen, særlig på områder med ru hud, som albuer, kne og hæler.

Kr 41,- pr. pose

 

Dermalogica - skin kit spa body

Komplett kit med en rekke kroppspleieprodukter som avstresser kropp og sjel med en unik blanding av essensielle oljer. 

Innhold
- Conditioning Body Wash (75ml)
- Exfoliating Body Scrub (22ml)
- Body Hydrating Cream (75ml)
- Hydro Active Mineral Salts (30ml)
- Climate Control Lip Treatment (4,5g)
- Multivitamin Body Block (prøve)
- Skin Hydrating Masque (prøve)

Kr 395,-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits