Fuktighetskremer for ansiktet fra Dermalogica

Fuktighetskremer er en viktig det av alle hudpleieprogram uansett hudtilstand. Kremene mykgjør og glatter ut huden, hjelper til med å beskytte hudens naturlige forsvar mot miljøet og kontrollerer fuktighetstap.

Dermalogica har en fuktighetskrem til enhver hudtilstand, fra kronisk tørr og moden til fet, uren hud.

 

 active moist


En lett, oljefri lotion til daglig fuktbeskyttelse som aktivt bekjemper dehydrering, og glatter hudoverflaten med planteekstrakter.

Hudtilstand: Normal til fet

fordelene ved active moist:

 • Silkeaminosyrer glatter og forbedrer hudstrukturen
 • Glattende ekstrakter fra lavendel, kattost og agurk fukter i dybden
 • Naturlig astringerende planteekstrakter fra sitron, eføy, karse og borre forfiner huden

slik bruker du active moist:

Påfør fuktighetskrem på renset hud i ansikt og på hals med lette, oppadgående bevegelser. Best resultat oppnås ved påføring av Multi-Active Toner. Kan påføres over, eller blandes med anbefalt booster for bedre resultat.

 


skin smooting cream 

 

Mellomlett krem med lindrende planteekstrakter og antioksidante vitaminer, som vedlikeholder hudens fuktbalanse og forbedrer hudstrukturen. Hjelper huden med å gjenvinne smidighet og fasthet.
 
Hudtilstand: Normal til tørr
 
fordelene med skin smoothing cream:
 • Silkeaminosyrer virker glattende , og forbedrer hudstrukturen
 • Antioksidant vindruekjerne-ekstrakt og A-, C- og E-vitaminer reduserer frie radikaler
 • Aloe fukter huden og forebygger fine linjer

slik bruker du skin smoothing cream:

Påfør fuktighetskrem på renset hud i ansikt og på hals med lette, oppadgående bevegelser. Best resultat oppnås ved påføring av Multi-Active Toner. Kan påføres over, eller blandes med anbefalt booster for bedre resultat.

 

intensive moisture balanceMeget rik og nærende fuktighetskrem som er utviklet for å bekjempe tørr hud, og minske aldringstegn.

Hudtilstand: Tørr til meget tørr

fordelene med intensive moisture balance:

 • A-vitamin styrker hudens elastisitet og motvirker aldringstegn
 • Antioksdant C- og E-vitamin, samt ginkgo biloba, forebygger daglige skader forårsaket av frie radikaler
 • Styrker hudens lipidbarriere, noe som forhindrer fukttap, og glatter ut fine linjer 

slik bruker du intensive moisture balance:

Påfør fuktighetskrem på renset hud i ansikt og på hals med lette, oppadgående bevegelser. Best resultat oppnås ved påføring av Multi-Active Toner. Kan påføres over, eller blandes med anbefalt booster for bedre resultat.

 

dynamic skin recovery spf 30


Lett og mykgjørende dagkrem med SPF30 som øker fasthet, elastisitet og fuktighetsinnhold, og samtidig beskytter mot aldring forårsaket av frie radikaler og UV-stråler.

Inngår i AgeSmart-serien for voksen, moden hud.

Hudtilstand: Voksen, eller for tidlig aldret hud

fordelene med dynamic skin recovery spf30:
  • Styrker hudens naturlige evne til å bekjempe de tre viktigste grunnene til hudaldring: ROS, MMP og AGEs
  • Gir vedvarende fuktighet, og beskytter mot skadelige UV-stråler
  • Palmitoyl tripeptid-5 stimulerer kollagensyntesen og virker oppstrammende

slik bruker du dynamic skin recovery spf30:

Etter rens og fuktighetsspray påføres rikelig med Dynamic Skin Recovery SPF30 på ansikt, hals og nakke, helst 30 minutter før opphold i solen.

 

oil control lotion

Fuktende, oljefri lotion med mikrosvamper som absorberer overflødig talg, og vedlikeholder en matt finish.

Hudtilstand: Akne- og utbruddsdisponert, eller områder med høy talgproduksjon.

fordelene med oil control lotion

 • Salisylsyre stimulerer den naturlige eksfolieringen, renser tilstoppede porer og reduserer aknedannelse
 • Et aktivt talgregulerende kompleks kontrollerer talgproduksjonen, mens Enantia Chlorantha barkekstrakt reduserer blank hudoverflate

slik bruker du oil lotion lotion:

Etter rens med Clearing Skin Wash og Skin Purifying Wipes påføres Oil Control Lotion med lette, oppadgående bevegelser. Kan påføres ved behov i løpet av dagen. Den anbefalte Dermalogica Booster for å oppnå spesifikke hudpleieresultater.

 

super rich repair

En superkonsentrert, rik krem som bekjemper kronisk tørr, dehydrert og for tidlig aldret hud, mens den reparerer og beskytter. Super Rich Repair er den rikeste fuktighetskremen fra Dermalogica, og den lindrer, fukter og nærer selv den tørreste hud, mens den virker som en beskyttende salve mot ekstremt kalde og tørre omgivelser.


Hudtilstand:Kronisk tørr, voksen eller for tidlig aldret hud

fordelene med super rich repair

 • Inneholder et eksklusivt peptid som virker som en sukkerfelle ved å binde sukkerstoffene i kroppen, og forhindrer dermed dannelsen av AGEs

slik bruker du super rich repair

Påfør fuktighetskremen på renset hud i ansikt og på hals med lette oppadgående bevegelser. La kremen absorbere før du påfører flere produkter. Brukes 1-2 ganger om dagen.

 

sheer tnt moisture light/medium/dark spf15 

Sheer Tint Moisture Light SPF15 er et praktisk, tre i ett-produkt: Lett, oljefri fuktighetskrem, et hint av farge, og solbeskyttelse. Finnes i light, medium og dark. Hvis du ikke ønsker en farget fuktighetskrem anbefaler vi Sheer Moisture SPF15, som fukter og inneholder SPF15 solbeskyttelse.

Hudtilstand: Alle 

fordelene med sheer tint moisture light/medium/dark spf15

 • Jernoksid, et naturlig mineral, gir et naturlig hint av farge

slik bruker du sheer tint moisture light/medium/dark spf15

Påfør fuktighetskrem på renset hud i ansikt og på hals med lette, oppadgående bevegelser. Påføres om morgenen eller før soleksponering. Ved dehydrert hud påføres Skin Hydrating Booster før Sheer Tint Moisture SPF15. Den anbefalte Dermalogica booster kan påføres etter behov før Sheer Tint Moisture SPF15.

 

power rich


 

En effektiv fuktende behandling som stimulerer kollagendannelsen og øker fasthet og elastisitet. En blanding av multivitaminer og aktive planteekstrakter fukter og eksfolierer huden og motvirker tegn på for tidlig aldring.

Hudtilstand: Voksen, eller for tidlig aldret hud

fordelene med power rich:

 • En blanding av multivitaminer og aktive planteekstrakter i form av røde alger, risekstrakt, soyaprotein, fytoøstrogener, kukuinøtt og lakris fukter, eksfolierer og motvirker tegn på for tidlig aldring
 • Riskliekstrakt mykgjør og eksfolierer
 • Gjærekstrakt stimulerer sårheling og kollagendannelsen, samt øker oksygenopptaket

slik bruker du power rich:

Påfør Power Rich på renset hud morgen og kveld. Fokusér på områder med synlige aldringstegn for å gjenoppbygge hudens smidighet og styrke. La produktet absorberes i et minutt før påføring av makeup.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits