Vi presenterer ytterligere to nye serum fra Exuviance

Exuviance lanserer to nye effektive problemløsere og har nå gleden av å tilby tre fantastiske serumer som kombinerer de seneste forskningsresultatene med planteekstrakter med dokumentert effekt for en komplett hudpleie.

Exuviance serum er det beste påfyllet til din daglige hudpleierutine! Det er allerede mange som har oppdaget hva Exuviance Vespera Bionic Serum kan gjøre for huden. Nå kan vi tilby en enda mer målrettet behandling av hud som har mistet fylde og spenst eller har ujevn pigmentering som følge av UV-eksponering, hormoner eller alder.

Vespera Bionic Serum - Mirakeldråper for alle hudtyper og aldrer.
Forbedrer celleomsetningen, gjør huden fyldigere, jevner ut hudens struktur, minimerer fine linjer og rynker, gir en jevnere hudtone og tilfører masse fukt. En kraftfull blanding av polyhydroksysyrer, vitamin A, C og E, marine planter og ekstrakt fra grapefrukt virker sammen for å redusere synlige aldringstegn og beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger. Gir huden en fantastisk glød og utstråling.

Collagen Triple Boost Serum NY!
Styrker den naturlige forekomsten av kollagen i alle hudlag. Huden får et "løft" og blir merkbart fastere. Gjenoppretter og maksimerer volum og kollagennivå i alle hudlag på tre ulike fronter:
- Erstatter hudens kollagentap ved å stimulere dannelsen av nytt kollagen.
- Forsterker, beriker og bygger opp kollagenets omkringliggende støttevev.
- Forebygger nedbrytning av eksisterende kollagen.
Aminosyrer, peptider og NeoGlukosamin virker sammen for fylle ut huden på en naturlig måte og styrke kollagenets omkringliggende støttevev. Planteekstrakt fra gardenia stimulerer kollagensyntesen og blokkerer de enzymene som bryter ned kollagenet.

Bruk: påfør et par dråper på rengjort hud hver kveld under egnet nattkrem. Ved behov kan serumet brukes sammen med Exuviance Skin brighteening gel.

OptiLight Essential 6 Serum NY!
En konsentrert hjelper for hyperpigmentert hud. Gir en overlegen utjevning av hudtonen og gjør huden klar og strålende. Bidrar til å bleke, jevne ut og minimere hyperpigmenterte hudområder og mørke flekker. Reduserer melaninets intensitet, bleker eksisterende mørke flekker, og er med på å forebygge nye pigmentflekker. NeoGlukosamin? eksfolierer og bryter opp eksisterende mørke flekker og reduserer tyrosinaseaktiviteten sammen med bl.a. lakrisekstrakt og en blanding av sju fjellplanter (malva, peppermynte, maria nøkkelblom, marikåpe, legeveronika, sitronmelisse og ryllik).

Bruk: påføret par dråper på rengjort hud hver kveld etterfulgt av egnet nattkrem. Kan med fordel kombineres med Vespera som påføres om morgenen under egnet dagkrem.

Her er en liten videosnutt fra Exuviance om Vespera:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits