Reisesett fra Exuviance og Dermalogica - alt du trenger til din hud på turen!

 


Snart er det tid for nye reiser, og mange er på jakt etter det perfekte reisesettet med hudpleieproduktene de ikke kan klare seg uten. Exuviance har samlet alt huden trenger i en praktisk toalettmappe til en uslåelig pris! Reisesettet kan sendes i håndbagasjen når du flyr. Det er også perfekt som prøvesett og/eller som gave.

Med Exuviance har huden (og lommeboken) det bra under reisen.

Exuviance reisesett inneholder 7 produkter og rekker til ca. 2 ukers forbruk. Det kommer i tre ulike varianter: For alle hudtyper, også ømfintlig hud, og For normal til motstandsdyktig/robust hud, og Acnehud.

Mappen inneholder:
Rengjøring 30 ml
Toner 30 ml
Dagkrem med SPF 15 10 ml
Nattkrem 10 ml
Ansiktsmaske 10 ml
Hand & Body Lotion 30 ml
Bodywash 30 ml

Exuviances produkter både pleier, reparerer og forebygger ved hjelp av patenterte fruktsyrer, antioksidanter, vitaminer, næringsrike plantestoffer og -ekstrakter. Produktene passer alle hudtyper, også svært ømfintlig hud.

 

 

Dermalogicas skin kit - DRY

Komplett kit med en rekke hudpleieprodukter som reparerer og nærer tørr hud.

Innhold
- Essential Cleansing Solution (50 ml)
- Multi-Active Toner (50 ml)
- Intensive Moisture Balance (22 ml)
- Gentle Cream Exfoliant (9 ml)
- Climate Control Lip Treatment (4,5 g)
- PreCleanse (prøve)
- Intensive Moisture Masque (prøvestr.)

slik bruker du skin kit (dry)

Påfør litt Essential Cleansing Solution på fuktig hud i ansikt og på hals og massér det inn i huden med lette, oppadgående bevegelser. Fokusér på områder med tørrhet og smuss. Vask av med lunkent vann. Spray deretter Multi-Active Toner i ansikt og på hals. Påfør deretter Intensive Moisture Balance i ansikt og på hals med lette oppadgående bevegelser. Påfør Climate Control Lip Treatment på leppene minst én gang daglig eller ved behov. Gentle Cream Exfoliant brukes to ganger i uken. Påfør et tynt lag produkt på renset hud. Unngå lepper og nesebor og vær forsiktig rundt øynene. La eksfolieringen virke i 10-15 minutter. Skyll grundig av og forsett med den vanlige hudpleierutinen.

 

Dermalogicas skin kit - NORMAL / DRY

Komplett kit til normal/tørr hud med en rekke hudpleieprodukter som fukter huden og reduserer tørre linjer.

Innhold
- Special Cleansing Gel (50ml)
- Multi-Active Toner (50ml)
- Skin Smoothing Cream (22ml)
- Gentle Cream Exfoliant (9ml)
- Climate Control Lip Treatment (4,5g)
- PreCleanse (prøve)
- Skin Hydrating Masque (prøve)

slik bruker du skin kit (normal-dry)

Påfør litt Special Cleansing Gel på fuktig hud i ansikt og på hals og massér inn med lette, oppadgående bevegelser. Fokusér på områder med tørrhet og smuss. Vask av med lunkent vann. Spray deretter Multi-Active Toner i ansikt og på hals. Påfør deretter Skin Smoothing Cream i ansikt og på hals med lette oppadgående bevegelser. Påfør Climate Control Lip Treatment på leppene minst én gang daglig eller ved behov. Gentle Cream Exfoliant brukes to ganger i uken. Påfør et tynt lag produkt på renset hud. Unngå lepper og nesebor, og vær forsiktig rundt øynene. La eksfolieringen virke i 10-15 minutter. Vask grundig av, og forsett med den vanlige hudpleierutinen.


Dermalogicas skin kit - NORMAL / OILY

Komplett kit til normal/fet hud med en rekke hudpleieprodukter som kontrollerer talgproduksjonen i T-sonen uten å tørke ut.

Innhold
- Special Cleansing Gel (50ml)
- Multi-Active Toner (50ml)
- Active Moist (22ml)
- Skin Prep Scrub (22ml)
- Climate Control Lip Treatment (4,5g)
- PreCleanse (prøve)
- Skin Refining Masque (prøve)

slik bruker du skin kit (normal-oily)

Skum litt Special Cleansing Gel opp i fuktige hender og massér geléen inn på fuktig hud i ansikt og på hals. Vask av med lunkent vann. Spray deretter Multi-Active Toner direkte i ansikt og på hals. Påfør deretter Active Moist i ansikt og på hals med lette oppadgående bevegelser. Påfør Climate Control Lip Treatment på leppene minst én gang daglig eller ved behov. Skin Prep Scrub brukes tre ganger i uken. Påfør produktet med fuktige hender på fuktig hud i ansikt og på hals. Unngå øyeområdet. Massér produktet forsiktig inn. Vask produktet grundig av med lunkent vann, og fortsett den daglige hudpleierutinen

 

Dermalogicas skin kit - OILY

Komplett kit til fet hud, med en rekke hudpleieprodukter som forebygger urenheter og holder huden matt.

Innhold

- Dermal Clay Cleanser (50ml)

- Multi-Active Toner (50ml)

- Oil Control Lotion (22ml)

- Skin Prep Scrub (22ml)

- Climate Control Lip Treatment (4,5g)

- PreCleanse (prøve)

 

slik bruker du skin kit (oily)

Påfør litt Dermal Clay Cleanser på fuktig hud og massér det inn med lette, oppadgående bevegelser. Fokusér på områder med tilstoppninger og urenheter. Rens ansiktet med lunkent vann. Spray Multi-Active Toner i ansikt og på hals. Påfør deretter Oil Control Lotion med lette, oppadgående bevegelser. Påfør Climate Control Lip Treatment på leppene minst én gang daglig eller ved behov. Skin Prep Scrub brukes tre ganger i uken. Påfør produktet med fuktige hender på fuktig hud i ansikt og på hals. Unngå øyeområdet. Massér produktet forsiktig inn. Vask produktet grundig av med lunkent vann, og fortsett den daglige hudpleierutine.

 

Dermalogicas skin kit - SPA BODY Komplett kit med en rekke kroppspleieprodukter som avstresser kropp og sjel med en unik blanding av essensielle oljer.

Innhold
- Conditioning Body Wash (75ml)
- Exfoliating Body Scrub (22ml)
- Body Hydrating Cream (75ml)
- Hydro Active Mineral Salts (30ml)
- Climate Control Lip Treatment (4,5g)
- Multivitamin Body Block (prøve)
- Skin Hydrating Masque (prøve)

slik bruker du spa body therapy kit

Pump litt Conditioning Body Wash i hendene. Skum opp på hele kroppen og vask av. Kan også helles direkte i badevannet for et mykgjørende karbad. Hell litt Exfoliating Body Scrub i våte hender. Massér kroppspeelingen inn på hele kroppen og skum produktet opp. Skyll grundig og klapp huden tørr. Påfør deretter Body Hydrating Cream. Ønsker du et revitaliserende karbad kan du helle litt Hydro- Active Mineral Salts i det varme badevannet, og nyte et avslappende karbad. Hydro-Active Mineral Salts kan også brukes som eksfoliering, hvor produktet masseres forsiktig inn på hele kroppen, særlig på områder med tørr hud. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits