Øyekremguide!En god øyekrem er det aldri for tidlig å begynne med. I tillegg til å ha en fuktgivende effekt kan en god øyekrem virke forebyggende på aldring, motvirke poser og mørke ringer. Området rundt øynene er veldig sensitivt og trenger pleie som resten av ansiktet. Mange bruker produkter kun i ansiktet og glemmer helt av øyepartiet, som er det området hvor vi først merker antydning til rynker og fine linjer. En god øyekrem kan forebygge disse så det er et absolutt et must-have i baderomsskapet sammen med hudkremen din!  Exuviances Brightening Bionic Eye CreamDette er en øyekrem som er formulert for å bekjempe og redusere mørke ringer og hevelser rundt øynene. I tillegg motvirker og reduserer den fine linjer og rynker. Exuviance Brightening Bionic Eye Cream er et avansert multi-behandling øyekrem som avdekker lysere, mer ungdommelig utseende øyne.

Slik bruker du denne:

Påfør forsiktig rundt øynene, morgen og kveld.

 

 

Exuviance Hydrating Eye Complex


Dette er Exuviances "basisøyekrem", og passer til alle hudtyper.

Med denne kremen reduserer du både eksisterende fine linjer, og tar de som "lurer rundt hjørnet", og huden holdes myk og spenstig.

 

 

Exuviances Age Reverse Eye Contour

Age Reverse Eye Contour er Exuviances aller beste antiagingprodukt for det sarte området rundt øynene. I denne svært effektive øyekremen har Exuviance samlet all sin vitenskapelige kunnskap, kombinert med det aller siste fra forskningen som får huden til å produsere naturlig hyaluronsyre på egen hånd. Du får et resultat som inntil nå har syntes umulig å oppnå. Dette er hudpleie som virkelig lever opp til navnet sitt!Dermalogicas Intensive eye repair

Ultrarik krem med fytonærende, antioksidante vitaminer og lindrende planteekstrakter, som reduserer tørre linjer og reparerer skader i det sarte øyeområdet.

Slik bruker du denne:

Etter rens om morgenen påføres kremen forsiktig rundt øynene fra øyekroken og utover.

 

 

Dermalogicas Multivitam Power Firm

Denne øyekremen inneholder et effektivt oppstrammende kompleks med gjenoppbyggende antioksidante vitaminer, beskyttende organiske silikoner og ekstrakt fra røde alger, som bekjemper synlige linjer rundt øynene.

Slik bruker du denne:

Påfør MultiVitamin Power Firm rundt øynene. Vær særlig omhyggelig i områder med synlige aldringstegn.

 

Dermalogicas total eye care spf 15Avansert øyekrem som beskytter og reparerer det sarte øyeområde, mens den reduserer forekomsten av mørke ringer og linjer.

Med solfaktor 15!

Slik bruker du denne:

Etter rens om morgenen påføres kremen forsiktig rundt øynene fra øyekroken og utover.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits