Det nærmer seg morsdag! :-)Søndag 12. februar er det morsdag, og selvsagt må vi gjøre ekstra stas på mor! Gi bort et gavekort fra Fushà til henne - perfekt gave som virkelig gleder! Her velger du selv pris som kan brukes på produkter eller behandlinger.
Du kan også spesifisere en bestemt behandling du ønsker at hun skal få glede av. Hvis du skulle ønske en gavekort-pakke med flere behandlinger, hjelper vi deg selvsagt og kommer med gode kombinasjonsforslag.

Dersom du ikke bor i nærheten eller har anledning, er det bare å ringe oss på 98 10 69 05 eller sende oss en e-post kontakt@fusha.no så ordner vi utsending!

Det vil garantert være en gave som hun setter stor pris på:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits