Slik lykkes du med selvbruning

Våren er her, temperaturen stiger og snart skal huden din frem i dagslyset. Om du ikke føler at den blåhvite vinterhuden er helt klar for dagens lys, er du nok ikke alene.

I så fall, den sunneste, rimeligste og den enkleste måten er å bruke selvbruning.

På FUSHÀ har du muligheten til enten å bestille deg behandlingen "Bli brun uten sol", hvor du kan velge mellom å få påført selvbruningskrem på hele kroppen eller kun ansikt/bryst, eller hvor du kan få kjøpe selvbruningsprodukter som kan bruke hjemme.

Vår behandling "Bli brun - ansikt" innebærer rens, peeling og påføring av selvbruningskrem på ansikt, hals og bryst. Behandlingen tar ca 30 minutter og koster 520,-, hvor det er inkludert et Dehli & Cleves selvbruningsprodukt.

"Bli brun - kropp" koster kr 650,-. og også her inkluderes Dehli & Cleves hjemmeprodukt.Her er noen tips til våre FUSHÀvenner som gir et garantert, vellykket resultat:

Steg 1

Start alltid med en god skrubb/peeling før du setter i gang med selve selvbrunings-påføringen.
Dette gjelder ansikt så vel som kroppen. Slik fjerner du døde hudceller og brunfargen vil sitte bedre og bli jevnere. Bruke en skrubb som ikke er for grovkornet, men som renser godt og tilfører fuktighet. La albuer, knær og føtter få en ekstra omgang med skrubb. Det kan også være en fordel å ha barberte legger før påføring av selvbruningen. Men husk, ikke barber sensitiv hud rett før påføring av selvbruningsproduktet.

Tips: For å unngå misfargede neglbånd og negler, smør et tynt lag med vaselin på dem.

Steg 2

Smør så hele kroppen med bodylotion og legg igjen vekt på ekstra tørre områder som knær, føtter og albuer. Hvis disse områdene er tørre vil de trekke ekstra mye farge og fargen kan bli ujevn. Til ansiktet bruker du en fuktgivende dagkrem og en øyegelé. Unngå derimot produkter som inneholder olje. Oljen kan nemlig lett hindre huden i å absorbere fargen.

Steg 3

Start med jevne sirkulære strøk, kroppsdel for kroppsdel. Start gjerne med legger og føtter og jobb deg oppover. Områder som er lett å glemme ved påføring av selvbruning i ansiktet er øreflipper og toppen av ørene. Bruk godt tid og vær nøye med påføringen. Gni ut alle overganger for å unngå skjolder og streker.

Tips: Start med ett lag! Smør deg i eventuelt flere omganger for en dypere farge.

Steg 4

Etter påføring vask hendene godt og gå over med en bomullsdott rundt hårfestet og øyenbryn. En tommelfingerregel er å la fargen tørke i minst tre timer før du dusjer eller tar på deg lyse klær. Unngå også å trene o.l. da svette kan lage striper i fargen.

Tips: Fjern eventuelt missfarging med en alkoholbasert toner eller fersk sitronsaft på en bomullsdott.

Steg 5

Fargen beholder du lengst ved å gå over på nytt hver 3. til 5. dag. Bruk gjerne en bodylotion som inneholder litt farge og unngå å skrubbe når du dusjer.

Tips: Husk alltid å bruk solfaktor!

Lykke til :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits