Solbeskyttelse

Skal du til fjells i påsken eller planlegger du bypåske i år? Mange av dere ser nok frem til noen dager etterlengtet fri for virkelig å nyte de herlige solstrålene. Det gjør vi også, men vi er nøye med beskyttelsen. Solen er sterk nå og huden er sårbar etter vinteren. I følge Verdens Meteorologiorganisasjon kan det forventes opptil 30-40% høyere uv-ståling enn normalt i påsken, og da er det viktig med god beskyttelse.

 

Hva kjennetegner en god solkrem?

1. Solkremen bør ha en kombinasjon av både UVA og UVB-beskyttelse slik at du beskyttes mot både solbrenthet og for tidlig aldring av huden

2. Den bør også ha en kombinasjon av flere gode antioksidanter

3. Den bør ha ingredienser som motvirker solskader

4. Og ikke minst bør den ha pleiende ingredienser som gir fuktighet, virker beroligende, sårhelende og antiage

5. Den bør også ha gode og pleiende fettstoffer som nærer og mykgjør huden

Hvilken faktor skal jeg velge?

Ved aktiv soling anbefales det ekstra høy solbeskyttelse for å forhindre solbrenthet og solskader. SPF 50+ anbefales spesielt for solsensitiv hud og for forebygging av pigmentforandringer. Når huden har blitt brun kan man eventuelt redusere solfaktoren litt. Vi anbefaler å bruke SPF 6 eller høyere. Ta hensyn til hudtypen din og hvor sterk solen er der du skal sole deg (UV-indeks). Lyshudede og barn trenger ekstra god beskyttelse.

Bruk gjerne en solstift eller krem med ekstra høy faktor til utsatte hudområder som lepper, kinnben og nese.

I vårt sortiment av solbeskyttelse kan du finne forskjellige typer behandlingsbalsam, fuktighetskrem, bodylotion, oljefri lotion, ansiktsservietter, stift og solfilter. Her presenterer vi produktene fra Dermalogica, men ønsker å påpeke at mange av fuktighetskremene vi fører fra Exuviance har SPF 15/20 i seg:-)

 

solar defense booster spf30 (50 ml)

Nå kan du tilpasse solbeskyttelsen etter været! Ved å blande denne booster med like store mengder hudkrem eller foundation for du en fullspekteret beskyttelse med solfaktor 17. Om bosteren brukes alene konsentreres beskyttelsen til faktor 30.

Avansert teknikk gjør det mulig å tilsette solbeskyttelse til valgfri fuktighetskrem eller Treatment Foundation fra Dermalogica. Høyaktivert planteekstrakt og vitaminer nøytraliserer frie radikaler og motvirker fortidlig aldring.

extra rich faceblock spf30 (50 ml)

 

Extra Rich FaceBlock er en ideell solkrem for deg med kronisk tørr hud og tidlige aldringstegn. Her kombineres en effektiv fuktighetskrem med en super solkrem. Huden etterlates myk og flott, samtidig som den beskyttes mot de skadelige UVA- og UVB-strålene.

Planteoljer styrker hudens eget forsvar, samtidig som huden ikke tørker ut.

Bruk:
Ha ønsket mengde på fingertuppene og påfør over hele ansiktet, nakken og halsen, 15 minutter før du utsettes for soling. Gjenta etter svømming, svetting, fysisk aktivitet og etter behov.


 

super sensitive faceblock spf30 (50 ml)

Denne solkremen er helt fri for kjemiske tilsetningsstoffer, og passer perfekt for sensitiv hud. Den beskytter godt mot de skadelige UVA- og UVB-strålene, og inneholder lavendel, grønn te og lakris som lindrer irritasjon som kan oppstå etter soling. Inneholder ingen kunstige fargestoffer eller parfyme.

Bruk:
Brukes daglig under din vanlige Dermalogica fuktighetskrem hele året for maksimal beskyttelse mot solen. Påfør godt i ansiktet. Smøres på nytt etter bading eller trening.

 

ultra sensitive faceblock spf25 (50 ml) 

Ultra Sensitive Faceblock spf 25 50ml er en supermygjørende, farget solbeskyttelse uten kjemiske solfiltere, som forhindrer irritasjon av sensitive hudtilstander. Teknologisk avanserte, ultrafine porselenspartikler av titandioksid reflekterer solens skadelige stråler. Ultra Sensitive Faceblock spf 25 inneholder blant annet planteekstrakter fra vindruekjerner og grønn te samt A-, C- og E-vitaminer som gir antioksidant beskyttelse. Det fuktighetsbindende proteinnatriumet PCA beskytter mot fuktighetstap, og vedlikeholder fuktighetsnivået i huden. Etter rens og fuktighetsspray påføres et jevnt og rikelig lag i ansiktet, helst 30 minutter før soleksponering. Bruk Ultra Sensitive Faceblock spf 25 etter eller i stedet for din daglige fuktighetskrem som beskyttelse mot solskader og dagslys hele året. Påføres regelmessig for vedvarende beskyttelse. Påfør produktet igjen etter behov etter svømning eller annen fysisk aktivitet. Ultra Sensitive Faceblock kan også brukes under makeup.

 

waterblock solar spray spf30 (125 ml)

Vannavstøtende i opp til 80 min. Ideell for utendørsentusiaster fordi den opprettholder sin SPF selv under aktiviteter i vannet. Lett å spraye på og absorberes raskt. Oppretter et fullt skjold mot UVA- og UVB-stråler, på hele kroppen. Antioksidanter fra vitaminer beskytter mot skade fra frie radikaler.

 

solar defense wipes spf15 (15stk)

Solar Defense Wipes spf 15 (15stk) er hygieniske, fuktige solfilterservietter til ansikt og kropp som gir optimal solbeskyttelse med sine kjemiske solfiltere. Antioksidantene C-og E-vitamin glatter huden og kontrollerer skader forårsaket av frie radikaler samt at urteekstrakter fra sitronmelisse og rød solhatt beroliger og lindrer. Serviettene er pakket i en praktisk reisepakke som du kan ta med overalt. Løft flippen for å åpne pakken. Ta ut en serviett og stryk den forsiktig over ansikt og kropp 30 minutter før soleksponering. Lukk pakken for å holde serviettene friske og fuktige. For vedvarende solbeskyttelse påføres produktet regelmessig. Påfør Solar Defense Wipes spf 15 igjen etter svømming eller annen fysisk aktivitet.

 

multivitamin bodyblock spf20 (125 ml)

En intens næringsrik solbeskyttelse og kroppskrem som behandler områder utsatt for aldring samtidig som den blokkerer skadelige UVA- og UVB-stråler.

 after sun repair (100 ml)

After Sun Repair er en behandlende krem som hjelper mot skader etter soling. Den unike reparasjonsteknikken, med sjøgressekstrakter og lindrende planter, hjelper til med å beskytte cellene mot videre skader, samtidig som huden lindres og behandles.

Japansk or skiller ut frie radikaler og lindrer raskt skader fra UV-stråler, mens algeekstrakter forhindrer et større fuktighetstap. En blanding av homøopatiske urter, blant annet kryddernellik, szechuanpepper, lakris, malurt, agurk, kamille og palmelilje reduserer irritasjon, solbrenthet og smerter etter soling.

Bruk: Ha en sjenerøs mengde over solbrente områder i ansiktet og på kroppen. Unngå kontakt med øynene.

 

Jobbepåske?

Om du er en av de som skal holde "hjulene" i gang i påsken og ikke får tid til å nyte solen i like stor grad, fortvil ikke.

Det finnes flere veier til rom. Med et av våre selvbruningsprodukter kan du møte dine ferierende venner etter påske med en frisk glød i både ansiktet og på kroppen om du vil.

Vi har tidligere skrevet om disse produktene og linker til det her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits