Slik holder du huden frisk under flyreisenNull luftfuktighet, gjenbruksluft, kjemikalier i massevis og vekslende temperaturer. Du er lenket til en stol med knærne nesten opp til ørene. Høres det kjent ut? Men ikke nok med det - har du tenkt på hva en flyreise kan giøre med huden din? Det unaturlige, trykkbærende miljøet i et fly suger fuktigheten ut av huden og etterlater den dehydrert, med sprukne lepper og hender som er supertørre. Videre betyr den begrensende plassen at du ikke kan bevege deg noe særlig, med det resultat at du får veskeopphopninger i anklene, stive ledd, og hovne øyne og hender.

Hudpleie i luften kan giøre reisen langt mer fornøyelig, og huden mye sunnere. Hva bør du som Dermalogica-jetsetter alltid ha i håndbagasjen? Dine hudpleiefavoritter i praktiske reisestørrelser!

UltraCalming Cleanser: Du har ikke engang behov for små toaletter og rennende vann. Med UltraCalming Cleanser kan du bli sittende i setet, for du behøver bare en serviett for å fjerne produktet (+ litt albuerom).

Dermalogica fuktighetsspray: Velg din favoritt Dermalogica fuktighetsspray i ministørrelse, og legg den i vesken eller håndbagasjen. Spray huden for å få en liten "i luften-oase", som fukter og frisker opp (pass på ikke å spraye sidemannen).

Skin Hydrating Booster: Dette 30 ml-produktet inneholder hyaluronsyre, som hjelper med å glatte ut fine linjer og fjerne tørre flekker på huden. Bruk den rundt øynene for å friske opp før landing.

Dermalogica fuktighetskrem: Din anbefalte fuktighetskrem holder huden fuktig og behagelig, mens Barrier Repair virkelig hielper med å beskytte mot flymiljøets barske realiteter.

Climate Control Lip Treatment: Behandlingsbalsam som er laget til ekstreme temperaturer når du reiser. Påfør balsamen ved neseborene, på lepper, kinnben, neglebånd - overalt hvor huden er tynn og mer utsatt for dehydrering.

MultiVitamin Hand and Nail Treatment: Dette er hansker på tube! Påfør kremen før, under og etter flyturen for å oppnå glatte, fuktede hender ved hjep av Pro-Vitamin B5, og antioksidant beskyttelse med C- og E-vitamin.

Daylight Defense: Husk å pakke flere solprodukter i kofferten inklusiv én til ansiktet, og WaterBlock SolarSpray SPF30 eller de praktiske Solar Defense Wipes SPF15 til kroppen, når du er på stranden, shopping etc. (vær oppmerksom på at WaterBlock SolarSpray SPF30 ikke er tillatt i håndbagasjen pga størrelsen).

Husk at litt vann rekker langt - kjøp vann ombord på flyet og gjem alkoholen til du har kommet frem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits