Lekre sommerføtter med shellac!Nå er sommeren i full anmarsj, og etter en lang vinter i innestengte sko har de fleste føtter et stort behov for en real overhaling før de skal vises i åpne sko og sandaler.

Fotpleie er ei veldig populær behandling hos oss, og noe stadig flere får opp øynene for er hvor kjekt hvordan dette kan kombineres med ei behandling med shellac.  

Shellac er en blanding av vanlig lakk og gele. Det er en neglelakk som påføres som en vanlig lakk, men som herdes i en UV-lampe underveis. Resultatet er at du har en lakk som er tørr og herdet med engang du er ferdig med behandlingen. Overflatene er glansfull og sterk.

Leverandøren sier at lakken har 14 dagers holdbarhet. Selv har vi hatt kunder som har hatt den på alt fra 10-28 dager!

Du kan få lakken i et utvalg ulike farger eller fransk(hvit tupp).

KK hadde en omtale om shellac i januar 2011. Den kan du lese her. Happy Days omtale finner du her.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits