Vi gratulerer! Vår spesialsykepleier er Norges representant i Q-med sitt ekspert team.
Vi gratulerer vår fantastiske spesialsykepleier Turid Mikkelborg som Norges representant i Q-med (Restylane) sitt ekspert team!

Turid har lang erfaring og er kjent som en av Nordens beste innen sitt fagfelt. Hun underviser leger og sykepleiere i inn-og utland og jobber tett med firmaet Q-med som eier Restylane® .
Hun oppnår også internasjonal interesse for sitt arbeid og da spesielt for Restylane Vital og forming av ansiktskonturer.

FUSHA har jobbet med Turid i en årrekke, og hun er hos oss 1 gang i måneden for å utføre behandlinger.
Vi er stolte av å ha henne med på vårt team!

Turid er på plass hos oss igjen 25. og 26. juni, og det er fremdeles noen ledige timer igjen.
Bestill din time til konsultasjon eller behandling ved å komme innom oss eller ringe 981 06 905 :-)


Les mer om Turid sine medisinsk kosmetiske behandlinger her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits