Huden din jobber mens du sover...

Visste du at mens du sover, jobber huden din intenst med å reparere skader fra dagens ytre og indre påvirkninger?

Huden er et levende organ som ikke bare endrer seg med årstider og miljø, men også fra dag til natt. Disse biologiske endringene kalles hudens døgnrytme. Huden skiller ut mindre talg, mister mer vann, er varmere, og har en bedre evne til å reparere seg selv om natten enn om dagen. Mens du sover får huden en fristund fra dagens traumer, og kroppens reparasjonsprosess får muligheten til å gjøre jobben sin. Så hvordan kan du på en best mulig måte understøtte hudens naturlige døgnrytme og egenreparasjon, og dermed motvirke aldring?

Blant de vanligste hudproblemene knyttet til aldring er rynker/fine linjer og dehydrering. År med soling bidrar til fotoaldring, dette skyldes at UV-strålene bryter ned hudens bindevev og fuktighetsstoffer, som igjen resulterer i rynker, fine linjer, og slapp hud. Dehydrering forsterkes av at hudbarrieren svekkes, og ikke repareres så raskt.

Ideelt sett, for å kunne gjenopprette hudhelsen og motvirke aldring, må vi behandle alle problemene. Vi må bruke fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser, samt ingredienser som styrker hudbarrieren, og kollagenstimulerende peptider. Og for å kunne optimalisere behandlingen, jobbe i takt med hudens døgnrytme og gi huden en superkonsentrert dose med nærende og pleiende ingredienser.

Hva slags produkt skal jeg se etter?

Se etter et teknologisk avansert behandlingsserum som gir dyp næring om natten, og gir gusten hud et friskt, sunt utseende et nærende serum som jobber for å reparere vevet mens du sover. Se etter olje- eller vannbaserte peptidforsterkede serum, som stimulerer produksjonen av hudens mest effektive fuktighetsmagnet, nemlig hyaluronsyre. Antioksidant rik arganolje og brunt sjøgress er ingredienser som nøytraliserer frie radikaler, og kontrollerer enzymer som bryter ned huden som et resultat av UV-eksponering, samtidig som de beskytter barrierelipidlaget. Se også etter ingredienser som vitamin A og C som bidrar til den beskyttende barrieren og motvirker hudaldring.

Et superkonsentrert serum gir næring til cellene, og beskytter mens du sover. Ikke bare fortærer det frie radikaler som angriper huden og fører til prematur aldring, det styrker de beskyttende barrierelipidene, og stimulerer kollagenproduksjonen i de dypere hudlagene.

Hvorfor et serum?

Serumer er superkonsentrerte formler basert på enten vann eller olje. De kan også kalles konsentrater, og inneholder en høyre dose biologiske aktive substanser enn sine motstykker i fuktighetskremer. Dette betyr en raskere og mer effektiv absorbering av aktive ingredienser som behandler hudproblemer.

Dersom du vil vite mer om Dermalogicas nye serum til din nattbehandling, se denne linken. Exuviance har også vidunderlige gode serumer, ta en titt på en nærmere presentasjon av dem her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits