Guide til den perfekte julebordssesongen del 1

Når høsten og vinteren kommer vil huden raskt bli tørr og gusten uten ekstra pleie. Det er ikke noe godt utgangspunkt for å se strålende ut i utringet kjole på julebord! Hvordan forberede huden på sotede øyne og frisk glød helt ned i utringningen? Her finner du 12 essensielle tips for å komme deg igjennom julebordsesongen uten å tape ansikt.1. Ta en party prep-behandling. Profesjonelle behandlinger før den store festen er ikke kun forbeholdt de rike og berømte. Til prisen av en venninnelunsj kan du få huden din analysert og overhalt i løpet av 30 intensive minutter hos oss på Fushà, dette gjør huden din jevn og myk, og klar for litt glamour. Her foreskriver vi hjemmeprodukter til deg for å sikre at din nåværende hjemmerutine er riktig eller dersom du trenger å justere på noe.

2. Eksfoliering. Hvis du ikke kommer deg til en profesjonell behandling, er eksfoliering en enkel og rask måte å gi huden en ekstra boost på. En eksfoliant fjerner døde, gustne celler og etterlater huden ren og klar. Dersom du virkelig har store planer om å være dronning gjennom hele julebordsesongen, bør du begynne å eksfoliere regelmessig 2 - 3 dager i uken et par uker i forkant. Du kan se mer om eksfoliering, samt anbefalte produkter i et tidligere innlegg her  her og et siste der.

3. Påfør en maske, særlig en med vitaminer, peptider og planteekstrakter som gir huden energi og glød. Se omtale av en av våre favoritter her. Påfør masken etter at du har eksfoliert, og la den virke i 10-20 minutter. Det finnes ingen unnskyldninger, masken kan virke mens du ser på Greys Anatomy! Leirebaserte masker er supre dersom du har behov for å rense ut urenheter og matte ned huden.

4. Bruk en oppstrammende booster. Påfører du en oppstrammende booster under fuktighetskremen, har du en umiddelbar hud-fix. Omtrent som en hold-in strømpebukse, sørger den for å holde ansiktsformen på plass!

5. Bruk en fuktighetsspray. Den vil gi fuktighet og spenst til tørr vinterhud, samt sikre at makupen holder hele kvelden. Ha gjerne en liten reiseutgave i vesken til bruk utover kvelden.

6. Bruk en oljeabsorberende fuktighetskrem. Blir du blank og er redd for at makeupen sklir av gjennom en kveld med dans og moro? Bruk en fuktighetskrem som absorberer talg ved hjelp av mikrosvamper, det holder huden matt og gjør at makeupen sitter hele kvelden!

7. Sett fokus på øynene. Klare, friske øyne sikrer deg suksess på julebordet, både hos potensielle beilere og hos sjefen ;-) Bruk et øyeprodukt med optiske lysdiffusorer dersom du sliter med mørke ringer, og se etter ingredienser som virker drenerende dersom du lett får hovne øyne. Å sove godt og drikke bra med vann i ukene før julebordene starter, er særlig viktig for at øyepartiet skal se bra ut, og være lett å sminke.

Lange, vakre dådyrvipper er vel noe de fleste kvinner ønsker seg? Begynn allerede nå med NeuLash, og om en måneds tid har du drømmevippene!  Resultatene er helt fantastisk, og man ser virkelig forskjell! Våre kunder er svært fornøyde og vi kan ikke se annet enn at dette virker! Før- og etterbilder kan du se på www.neulash.se. Se også et eget blogginnlegg her.8. Kyssbare lepper. Bruk en risbasert mikrofoliant to ganger i uken for å få supermyke lepper. En fornyende og fuktighetsgivende leppebalm kan brukes om natten for å sikre fuktigheten i leppene.

Unngå leppepomader som inneholder mineralolje, disse vil kun tørke ut leppene på sikt. Supermyke, gjennomfuktede lepper gjør at leppestift og gloss holder lenger og ser bedre ut.

9. Ikke bruk for mye makeup! Den beste makeup legges på sunn og frisk hud, der makeupen kun understøtter dette. Hold fokuset på øyne, lepper og kinnbein. Se vår guide for enkle makeuptips her.

10. Ekstra glød. For å understøtte dette, og gi farge og ekstra glød til en vinterblek hud, vil et mineralbasert solpudder gjøre susen! Pudderet kan du bruke i ansiktet der solen normalt treffer, du kan også påføre det på andre eksponerte deler av kroppen, for eksempel på brystpartiet. Et annet triks er å bruke din fargede fuktighetskrem i utringingen og på armene. Vi selger det populære merket GloMinerals.

11. Selvbruning.Unngå for all del solarium som kun vil føre til at huden din eldes raskere. Et meget godt alternativ dersom du drømmer om en naturlig brunfarge, er selvbruning. For å få et best mulig resultat er det viktig å rense og eksfoliere huden først, for å fjerne smuss, skitt og døde celler som kan gjøre at fargen blir ujevn. Se vår guide her. Bruk helst en selvbruningskrem som er tilpasset ansikt, og med en fargetone som passer din hud. Ikke særlig kult å bli veldig mye mørkere enn du egentlig er, og fargen forsvinner jo heller ikke umiddelbart, når den først har satt seg. Er du redd for å gjøre feil vil jeg anbefale at du tester produktet i god tid før selve julebordet. God fuktighet i huden vil også gjøre at fargen ser bedre ut. Vi har selvbruningskremer fra GloMinerals, samt Dehli & Cleve.

12. Sist, men ikke minst: Får du en kvise dagen før julebordet, ikke klem! Da får du en vulkan midt i fjeset som er umulig å skjule! Kom heller innom oss og be om krisekvise-hjelp! Eller dekk den til med god mineralmakeup som også motvirker kviser.


Lykke til!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits