Vipper og bryn

Vi på Fushà har lang erfaring i forming av bryn. Vi lager din personlige form på brynene, selvfølgelig i samråd med deg. Vi forklarer og viser deg hvorfor brynene dine skal formes akkurat slik for deg og hvordan du kan vedlikeholde det selv, eller anbefaler når du skal komme tilbake. Vi bruker voks eller pinsett, eller begge deler. Det er imponerende å se hva riktig formete bryn gjør for helheten.

Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Vi farger dine bryn og vipper med hudvennlige fargestoffer tilpasset din egen hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, brynfargen blekner noe tidligere avhengig hårtype.

Dette er et fint tilbud til deg som ikke ønsker, klarer eller har tid til å legge makeup. Mange av våre kunder er svært fornøyd med permanent øyefarge. Behandlingen tar fra 15 til 30 minutter. Vi har i løpet av 11 års erfaring ikke opplevd reaksjoner på dette, men er du i tvil kom og ta en fargetest. Vi benytter kun kjente merkevarer i fargingen, og legger vekt på høy grad av hygiene.

Permanent make-up tatovering kan også være et alternativ som mange begynner å få opp øynene for. Se mer info om det her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits