Få glødende fin hud med foundation!

Foundation kan skremme vettet av noen og enhver, for hvem har ikke sett skrekkeksemplene med foundation så tykk og misfarget at ansiktet nærmest ser ut som en maske!? Heldigvis er det ikke vanskelig å unngå slike foundationfeil - bare les videre nedover videre eller kom innom oss på Fushà for personlige guiding!


Hvis du bruker foundation riktig kan du skape en illusjon av glødende feilfri og frisk filmstjernehud. Og fin hud er nå en gang den beste basis for en fin makeup!

Det er mange ulike foundationtyper å velge i; blant annet i flytende og i puddeform. Hos oss på Fushà har vi nå i mange år ført Exuviance sin flytende foundation som finnes i hele 13 ulike fargenyanser. Så her er du sikker på at vi finner en farge som matcher deg perfekt! Det tar litt tid, og man må forsøke seg litt frem, men når den jobben er gjort kan du bli belønnet med huden du alltid har ønsket deg. 

Denne foundationen ble forøvrig kåret til best i test av kvinnebladet Tara i november 2010.


Til å påføre foundation kan du bruke rene fingre, en flat foundationbørste, eller en makeupsvamp. Velg det du synes er best.
Begynn midt i ansiktet og påfør utover - på den måten unngår du skiller langs hårfestet og kjeven.
Begynn med en liten menge foundation, og påfør heller mer etter hvert. Det er lettere å tilføre mer foundation enn det er å fjerne den hvis du har tatt på for mye.
Avslutt gjerne med litt pudder for å feste foundationen. Det er viktig at flasken ristes før bruk.

Vi har nylig fått inn nye, smarte foundationkoster fra GloMinerals.
I tillegg til foundation vil også disse produktene bidra til å gi deg flott hud:

Concealer - er noe enhver kvinne bør ha i sin sminkeveske. Dette er i bunn og grunn en konsentrert foundation dekker ujevnheter og fargeforskjeller. Du får den enten som dekkstift, som krem, som blyant, eller i flytende form. Concealer fås også i flere farger (hvor for eksempel grønntonet concealer dekker rød hud og gultonet concealer dekker blåtoner i huden).

Highlighter er skapt for å reflektere lyset. Highlighter finnes osm pudder, penn og krem. Highlighter kan også fåes med glitter i, men denne er best til kveldsbruk.
Bruk highlighteren for å fremheve dine beste trekk, og ton på denne måten ned trekk du ikke er like fornøyd med.


En annen godbit som vi selvsagt få rose opp i skyene en gang til er, Dermalogicas "Brighten Up". Denne er bare super om du ikke ønsker noe dekkende, men bare en duggfrisk glød. Du kan lese vår omtale om den HER.


Founadtion i pudderform fra GloMinerals (både fast og løst) er også noe vi selger mye av, og som er veldig populært i alle aldersklasser. Også disse har vi i mange ulike nyanser, slik at vi er garantert å finne noe som matcher akkurat deg! 

GloMinerals er mineralmake-up som med en unik formel som kombinerer ingredienser av farmasøytisk renhetsgrad, naturlige høypigmenterte mineraler og kraftfulle antioksidanter. GlóMinerals er parfymefri og fri for kjemiske fargestoffer. Dette er produkter som puster, noe som motvirker risikoen for bakteriedannelser ved tette porer. Passer til alle hudtyper, til og med de aller mest sensitive og problemfylte hudtypene. GlóMinerals er ikke testet på dyr.

Og, sist men slett ikke minst er det viktig å mette huden med fuktighet og forsegle smiken slik at du holder den flotte looken time etter time!

GloMinerals Hydration Mist er er et uunnværlig produkt hvis man ønsker optimalt resultat! Spray på huden før og/eller etter påføring av makeup, samt for å friske opp huden i løpet av dagen.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits