Plages du med pigmentflekker? Fusha har produktene som hjelper!

Exuviance OptiLight Collection er siste skudd på stammen for denne effektiv hudpleieserien som vi er så begeistret for. Disse tre nye produktene bygger på omfattende forskning og inneholder dokumenterte effektive ingredienser som er med på å forebygge mørke flekker i huden, og gjør eksisterende flekker lysere. Produktene påføres i hudområder der alder og soleksponering har satt sine spor, f.eks i ansiktet, på hender og øvre del av brystpartiet. Bedre resultat oppnås ved bruk to ganger daglig. Om dagen anbefaler vi at man til slutt påfører et dagprodukt fra Exuviance med solfaktor. Exuviance OptiLight passer alle hudtyper og hudtoner.

Disse produktene er revolusjonerende for deg med:

Uønskede misfarginger * Gusten hudtone * Ujevn hudtone * Pigmentflekker *Melasma * Hormonpåvirkning * Solskader * Fine linjer og rynker * Ønsker om effektiv antiaging 

OptiLight Daily Prep


Denne rensekremen løsner sminke og urenheter, har en positiv effekt på porene og forbedrer huden på de øvrige produktene i OptiLight-serien. Patentert NeoGlukosaminer eksfolierer skånsomt misfarget hud og fjerner døde hudceller som får huden til å se gusten ut. Ekstrakt fra fjellurter bidrar til en klarere og glødende hud.

Egenskaper:

- minimerer aldringstegn og solskader

- reduserer aldersflekker og ujevn pigmentering

- rengjør og fjerner sminke uten å irritere

- såpefri

- ingen kustige duftstoffer

- parabenfri

Bruk:

- Fukt huden, påfør rensekrem og masser den skånsomt inn i hele ansiktet. Skyll av med vann. Brukes morgen og kveld. Passer alle hudtyper.

 

OptiLight Essential 6 Serum 

Dette er et blekende serum som bidrar til å bleke, jevne ut og minimere hyperpigmenterte hudområder og mørke flekker. Gir lysere, mer ungdommelig og strålende hud. Påvirker seks ulike prosesser som styrer hudens pigmentering. Reduserer melaninets intensitet, bleker eksisterende mørke flekker og er med på å forebygge nye pigmentflekker. Parabenfri.

Bruk:

Påfør et par dråper serum på rengjort hud med fingertuppene. Best resultat oppnås ved å bruke serumet hver morgen og kveld, etterfulgt av OptiLight Tone Corrector. For enda større effekt kan Exuviance Skin Brightening Gel påføres før eller etter serumet. 

 

OptiLight Tone Corrector

Denne virkningsfulle kremen motvirker en ujevn hudtone og er ikke tilsatt blekdende stoffersom kan irritere huden.  OptiLight Tone Corrector minimerer aldringstegn og solskader, og reduserer aldersflekker og ujevn pigmentering. Parabenfri.

Bruk:

Påføres etter OptiLight Essential 6 Serum. Best effekt oppnås ved å påføre både morgen og kveld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits