Nok en nyhet fra Exuviance! Filler som reduserer bl.a kråketær og linjer rundt munnen :-)

Vi er så heldige å ha enda en liten nyhet fra Exuviance; Targeted Wrinkle Repair! Denne bygger opp hudens naturlige volum og reduserer synligheten av dype linjer og rynker, og påføres direkte på problemområdet. Den gir en målrettet og intensiv behandling og fungerer som et supplement til den daglige hudpleierutinen. Til forskjell fra såkalte "instant fillers" inneholder denne unike sammensetningen tre dokumenterte effektive ingredienser som jobber med rynkene innenfra og ut. Etter regelmessig bruk vil huden oppleves både glattere og yngre.

Inneholder ingen kunstige duftstoffer og er parabenfri.

Bruk:

Påføres nyrenset hud direkte på problemområder som f.eks kråketær rundt øynene, linjer rundt munnen, smilerynker, bekymringsrynker og linjer i pannen. Brukes morgen og kveld. Kombineres med andre anti-aging-produkter fra Exuvinace. Passer alle hudtyper.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits