Julegavetips til både han og henne!

Her har vi samlet noen gode tips til hva du kan kjøpe i julegaver hos oss på FUSHÀ til dine venninner, kjæresten, mannen, kona, barna, svigerforeldre eller deg selv :-) 

Lulu`s lekre beutybager

Ingen over, ingen ved siden av. Det er disse vi vil ha! Superflotte beautybager både til han, henne, tenåringen eller deg selv. Finnes i flere størrelser.

 

Gavepakke fra Dermalogica


Kjøp gavepakke med Multivitamin Power Recovery Masque, og få gratis luksuspeeling og håndkrem med på kjøpet! Kr 570,-

Dette er noen av både våre og våre kunders favorittprodukter. Du kan lese mer om disse her.

 

 

GloMinerals makeup-kit

Oioi. Man kan ikke annet enn å løpe og kjøpe. Perfekt pigmenterte farger, med koster og lipgloss - i en lekker sminkeveske. Rett og slett den ultimate gaven til både venninner, kona eller tenåringen i huset.

 

Gavekort på make-up kurs?Har du en tenåringsdatter som du vil skal få den rette innføringen i makeupverden, eller hadde det vært artig for deg og en venninne å fått friska opp kunnskapen og fått noen nye input på den sminken som kler deg? Vi arrangerer kurs! Her kan du lære mye om make-up teknikker, rensing av huden, dag make-up og kvelds-make-up. Varigheten på kurset er ca 1.5 time. Vi benytter kun mineralsminke fra GloMinerals, av svært høy kvalitet.

 

Daily Resurfacer 


Hudfornyelse? Dette er nøyakatig dosert eksfoliering som ikke skal vaskes av, og som er ideell å bruke mellom profesjonelle behandlinger. Hydroksisyrer og enzymer glatter ut huden uten å forårsake rødhet, og hjelper med å minske aldringstegn. Et lysnende kompleks jevner ut hudfargen, mens lindrende rooibos og grønn te fukter.

 

Fuktighetskrem til farDette er en gjenganger, det kan av og til være vanskelig å få far til å bruke kremer av ulike slag. Hva med å kjøpe et startkit fra Exuviance til han? Vi har et mylder av kremer å teste ut, og dette er en god start. Finnes for normal/fet/sensitiv/acne hud.

Vi har også flere ulike gavekit for ulike typer hud fra Dermalogica. 

GloMinerals Body Travel Kit

Kitet inneholder Sugar Body Polish, en naturlig blanding av sukkerrør, shea- og kakaosmør som delikat polerer huden og etterlater den oppfrisket og myk.

Bytt ut din daglige dusjsåpe med Body Wash med sheasmør og honning og avslutt med Body Butter som tilfører både fukt og en lett og frisk duft.

Duftlys følger også med i denne reisepakken.

 

Skin Kit Spa Body


Komplett kit med en rekke kroppspleieprodukter som avstresser kropp og sjel med en unik blanding av essensielle oljer. Passer alle.

Inneholder:

- Conditioning Body Wash (75ml)
- Exfoliating Body Scrub (22ml)
- Body Hydrating Cream (75ml)
- Hydro Active Mineral Salts (30ml)
- Climate Control Lip Treatment (4,5g)
- Multivitamin Body Block (prøve)
- Skin Hydrating Masque (prøve

 

Brynskit fra GloMinerals


Dette hendige kitet fra GloMinerals finnes i to ulike fargenyanser, og er meget populært. Inneholder brynpudder, highlighter, pensler, pinsett og maler for perfekte bryn. Du kan lese mer om det her.

Kr 410,-

.

 

AGE Smart starter kit           

 

Komplett kit til voksen hud med en rekke hudpleieprodukter som gir fastere, glattere og sunnere hud.

Innhold
- Skin Resurfacing Cleanser (30 ml.)
- MultiVitamin Thermafoliant (15 ml.)
- Antioxidant HydraMist (30 ml.)
- MAP-15 Regenerator (0.5 gram.)
- Dynamic Skin Recovery SPF30 (10 ml.)
- Multivitamin Power Firm (15 ml)
- Renewal Lip Complex (prøve)

 

Produkter fra Dermalogicas "Clean Start" til tenåringen i huset

Dette er produkter tilpasset en trøblete ungsdomshud som vi selger mye av. Du kan lese en presentasjon av alle produktene her. Ungommene blir også ofte glade for et gavekort på ei ansiktsbehandling hvor vi spesialtilpasser produktene ut fra hans/hennes hud.

 

Heel repair  

Dette er en gave alle vil bli glad for! Heel Repair fra Exuviance er en superflott fotkrem som både eksfolierer og reparerer tørr, sprukken og hard hud på føttene. Føttene blir som nye etter et par ukers bruk - silkemyke og herlige!

Tips! Ved nuppete hud på overarmer/lår/kinn er Heel Repait fantatsisk for å glatte huden. Må prøves!

Og i tillegg har vi et kjempetilbud fra Exuviance som gir deg en Heel Repair gratis ved kjøp av nattkrem.GloMinerals - Hydrtaion Mist - perfekt venninnegave 

Unngå en tørr makeup som fremhever linjer og porer. Spray på huden før og/eller etter påføring av makeup, samt for å friske opp huden i løpet av dagen.

Et uunnværlig produkt hvis man ønsker optimalt resultat ved bruk av mineralsminke!

 

The Ultimate Buffing Cloth

Dette er et must-have-produkt i alle hjem!

Denne hygieniske og hurtigtørkende skrubbekluten stammer opprinnelig fra japanske kurbad.

Fukt The Ultimate Buffing Cloth. Skum Dermalogicas Conditioning Body Wash inn i kluten og massér hele kroppen. Vær særlig omhyggelig på tørre eller ru områder, om albuer, knær og hæler. Skyll kluten grundig og la den lufttørke.

Kan maskinvaskes på ullprogram.

Den er perfekt for hele kroppen, og gjør huden silkemyk.

 

 

FNUG neglelakk

Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder denne fantastiske, miljøvennlige neglelakken som er fri for formaldehyd og toluen. Kjempefin venninnegave!

 

 

Og som alltid - gavekort er en gave som alltid gleder!

Perfekt gave som virkelig gleder! Her velger du selv beløp som kan brukes på produkter eller behandlinger.
Du kan også velge en bestemt behandling du ønsker at vedkommende skal få glede av.
Hvis du skulle ønske en gavekort-pakke med flere behandlinger, hjelper vi deg selvsagt og kommer med gode forslag som kan kombineres.

Ønsker du å bestille gavekort, men ikke bor i nærheten eller har anledning å stikke innom? Ring oss på 98 10 69 05 -- vi ordner med utsending!

 

*******************************************************************************************************************************************************

Vi har selvfølgelig også alt av sminkekoster, pinsetter, lipglosser og annet stæsj som hjertet kan begjære. I tillegg har vi en oversikt på dataen over hvilke farger på makeup og kremer din venn eller venninne har kjøpt oss hos tidligere, om du ønsker å være helt sikker på at vedkommende får det riktige produktet! Smart, hva? :-)

 

Vi håper du fant noe som fristet, og at vi ser deg snart innom oss på FUSHÀ!

 Med de beste ønsker fra oss til deg og dine om en fredfylt og koselig førjulstid! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits