GloMinerals - trippelknuste pigmenter

Det vil egentlig si at mineralene er knust tre ganger mer enn det som er vanlig i slike prosesser.

Mineraler har naturlig mye skimmer, det er derfor man ofte kan føle at man blir blank eller shiny av mineralmakeup. Mange ønsker også øyeskygger eller rouge som er mattere, da skimmer fremhever store porer, linjer og rynker, grov hud og urenheter.
Enkelt forklart, jo finere (mer knuste) mineralpartikler, desto mattere vil mineralene fremstå og dermed en matt mineralmakeupserie.

Visste du at mineralene smelter med fukt, og blir til et flytende produkt?
Vær derfor nøye med å fukte huden godt før du legger makeupen og bruk fuktspray under og/eller etter, så vil du ikke få pudrete look.

Ettersom glominerals har trippel knuste mineraler, og partiklene er små og fine, vil også makeupen smelte mye fortere inn med fukt i huden. Dette gjør igjen til at du ikke trenger å jobbe mineralene inn i lokket eller bruke sirkelbevegelser for å påføre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits