GloMinerals Blush

Nylig kom jeg over denne rosende omtalen av GloMinerals Blush, i en av Norges mest leste skjønnhetsblogger - hildechristina.com - og må selvfølgelig dele den med dere. Vi har alle de nevnte blushene inne i vårt sortiment, så kom innom oss så finner vi fargen som passer DEG best!

Velkommen!

GloMinerals Globlush - Omtale
by Hilde Christina on 08. May, 2012

Først og fremst, disse blushene har jeg nå testet i flere måneder og det er veldig, veldig mange som har spurt etter omtale. Det er aldri slik at jeg omtaler produkter etter tidsskjema, jeg omtaler produkter når jeg føler at jeg har testet produktet så godt at det faktisk er hold i omtalen min. Derfor kan jeg aldri svare på når omtaler dukker opp, omtaler kommer når produktet er ferdig testet!

Disse blushene kjøpte jeg fordi jeg er lei av blush som tetter porer og jeg har nå brukt de i flere måneder. Jeg har brukt de både med og uten foundation, over ulike typer foundation og jeg kan konkludere med at på min hud gir de overhodet ikke urenheter ? hurra!

Jeg får lett urenheter om blush inneholder lumske ingredienser og jeg har faktisk lagt min største favoritt innen blush på hylla etter at jeg innså at disse ikke gir meg urenheter, dette er per nå de eneste blushene jeg bruker og jeg elsker dem!

Bare bruker jeg faktisk ikke som blush, den er faktisk super som solpudder og til skyggelegging. Med unntak av Sheer Petal ser disse matte ut for det blotte øyet, men både Begonia, Sweet, og Sheer Petal har shimmereffekt. Denne effekten er riktignok ikke særlig åpenbar på huden, de ser mer glødende enn glitrende ut.

Papaya er faktisk en god erstatning for NARS Orgasm, en blush veldig mange elsker. Om jeg bruker NARS blush på kinnbena og ikke bare på eplekinnene over lengre tid får jeg urenheter, derfor er jeg veldig glad for at Papaya er en god erstatning, jeg har faktisk kastet de NARS blushene jeg hadde liggende etter at jeg oppdaget disse fra Glo Minerals.

Av de jeg har er Sweet min favoritt, men jeg bruker egentlig alle like ofte. Det er flere som ikke liker at de er små, for disse er ganske så små i størrelse, men de er godt pigmenterte og veldig drøye i bruk. På bildet over har jeg eid disse siden februar og brukt én av dem hver eneste dag og det synes ikke at de er brukt engang så at de er små gjør ikke så mye slik jeg ser det.

Ingredienslisten ser slik ut:
(begonia, innocent, papaya, paradise, spice berry, sweet) Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Lauroyl Lysine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, Water(Aqua), MAY CONTAIN (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxides (CI 77861), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Carmine (CI 75470), Red 7 Lake (CI 15850:1), Ultramarines (CI 77007), Red 30 Lake (CI 73360), Red 27 Lake (CI 45410:2), Yellow 5 Lake (CI 19140:1)
(bare, hibiscus, lilac silk, nectar, rosebud, sandalwood, sheer petal, sunset)INGREDIENTS: Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Lauroyl Lysine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, Water (Aqua), MAY CONTAIN (+/-):Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007)

De inneholder hverken bismuth oxychloride eller mineralolje, veldig positivt for oss som lett får urenheter av makeupprodukter. Etter å ha eid disse noen måneder er jeg frelst! De kommer i så mange fine farger at jeg kommer til å sverge til disse fremover. Jeg har allerede sett meg ut flere farger innen denne blushen, å kjøpe annen blush når jeg vet disse fungerer på min acne prone hud er nytteløst slik jeg ser det.

Favoritter innen blush, uten tvil! Disse blushene har en holdbarhet på 2 år etter at pakningen er åpnet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits