Supertrikset som gir deg et våkent blikk

Enten du har sovet litt lite, føler deg litt småsyk eller har hatt en litt fuktig kveld, er det aldri stas å se seg i speilet om morgenen og møtes av blodskutte øyne og et trøtt blikk.

Da er den hududfargede kajalen din beste venn. Virkelig!

Når du er trøtt, er ofte dette området ekstra rødt, og det gjør igjen at du ser enda trøttere ut. For å motvirke dette bør du redusere det røde, og det er da kajalen viser seg som nærmest magisk.

En hudfarget kajal nøytraliserer rødfargen på våtkanten, men får også rødheten i selve øyet til å virke mindre påfallende. Det gjør at blikket ditt virker mer våkent.

ÅPNER BLIKKET: Øyet ser mer åpent ut med hudfarget kajal på våtkanten (øyet til høyre) enn uten (øyet til venstre). Her brukt med Fushàs makeup-merke GloMinerals i fargen Peach.

 

I tillegg vil øynene dine se større ut når du gir denne kanten en farge som minner mer om hudfargen din.

Bruk en lys rosa eller ferskenfarget kajal for et mest mulig naturlig resultat. Vil du forstørre øynene ekstra mye, kan du gå for en hvit kajal, som da vil gi inntrykk av at selve øyeeplet er større.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits