Solbeskyttelse til ditt behov

Vi vet alle at ultrafiolette stråler skaper kaos i huden, og det resulterer i nedbryting av kollagen, rynker, hyperpigmentering, og tap av elastisitet. Og, som om dette ikke er ille nok, er UV-eksponering direkte knyttet til økt fare for hudkreft. Faktisk er en tredjedel av alle kreftdiagnoser i løpet av et år hudkreft! Dermalogicas Daylight Defense-system har alltid levert effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler med sofistikerte former så elegante at de kan brukes som fuktighetskremer. I tillegg er Daylight Defense-formlene fulle av effektive ingredienser som retter seg mot de ulike hudtilstandenes behov  enten huden er fet, sensitivisert, eller for tidlig aldret. Med ny forskning utviklet av The International Dermal Institute er vi glade for å kunne annonsere den spennende oppgraderingen av Daylight Defense-systemet, som nå gir enda bedre solbeskyttelse og har mer målrettede fordeler, helt uten den klumpete, fete følelsen man vanligvis assosierer med solprodukter.

Oil free matte spf30

Fuktende, oljefri lotion med mikrosvamper som absorberer overflødig talg på hudoverflaten, og holder den matt hele dagen.

Oil free matte spf er en oljefri krem med bredspektret solfilter som matter ned huden og forebygger blankhet i fet og utbruddsdisponert hud. Kremen virker også reduserende på aknebakterier, den fukter og lindrer irritasjon samtidig som den holder huden matt.

Fordelene med Oil Free Matte spf30:

Inneholder UV smart boosterteknologi og oleosomteknologi for å øke solbeskyttelsen

Gjærekstrakt, hestekastanje og niacinamid kontrollerer triggerne som fører til utbrudd

Slik bruker du oil free matte spf30:

Påføres renset hud med lette, oppadgående bevegelser. Kan påføres ved behov i løpet av dagen.

 

 

Solar defense booster spf50

Dermalogicas meste effektive våpen mot solen!

Solar defense booster er en fuktighetskrem med høy beskyttelse mot både de skadelige UV stråler og de frie radikalen som ødelegger cellene. Den fukter samtidig huden og er praktisk på reise.

Fordelene med solar defense booster spf50:

Økt SPF fra 30 til 50 kombinert med UV smart boosterteknologi og oleosomteknologi for å øke solbeskyttelsen

Bland den med din fuktighetskrem for å booste UV beskyttelsen, eller alene for optimal solbeskyttelse.

Slik bruker du solar defense booster spf50:

Klem ut en liten mengde på fingertuppene og massér produktet forsiktig inn på ansiktet og halsen. Påfør deretter anbefalt Dermalogica fuktighetskrem. Har du en mer sensitiv hudtilstand kan du blande boosteren med anbefalt Dermalogica fuktighetskrem, som påføres ansikt og hals.


 

 
Super sensitiv shield spf30
Fuktighetskrem for deg med senisitiv hud

Super sensetiv shield er en fuktighetsgivende ansiktskrem som inneholder kjemikaliefrie, bredspektret solfilter som minimerer sensitivitet, rødhet og irritasjon i,en reaktiv og nylig overflatebehandlet hud.

Fordelene med Super Sensitive Shield spf30:

Inneholder UV smart boosterteknologi og UltraCalming Complex for å minimere nevrogen og immunogen inflammasjon.

Lavendel, grønn te og lakris lindrer irritasjon..

Slik bruker du Super Sensitive Shield spf30:

Brukes etter rens. Påføres i tørt eller fuktig ansiktet gjerne over serum.

 

 

Ultra sensitive tint spf30

En lindrense ansiktskrem med farge og solbeskyttelse


Inneholder den eksklusive UV smart boosterteknologi og UltraCalming Complex for å minimere sensitivitet, rødhet, og irritasjon trigget av nevrogen og immunogen inflammasjon. Mynte og solhatt virker beroligende og lindrende.

Fordeler med Ultra Sensitive Tint spf30:

Lett fargede mineraler, og bredspektret, kjemikaliefri solfi lter jevner ut hudtonen, beskytter mot UV-skade, og lindrer miljøsensitivisert hud.

Slik bruker du Ultra Sensitive Tint spf30:

Brukes på renset hud. Påføres i ansikt gjerne over serum.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits