Slik får du denne lekre sommerlooken med produkter fra GloMinerals!

Både til våren og sommeren ser vi sterke farger på leppene, tykke og unappede bryn, og perfekt, jevn og fuktig hud. Her er noen enkle trinn til en frisk og trendy vår/sommer-look.


Vær nøye med huden. Begynn med concealer/camouflage om nødvendig. Bland så Liquid Foundation Satin med Sheer Tint illuminator, som påføres jevnt over ansikt med Dual Foundation Camouflage Brush. Sheer Tint illuminator er en lysreflekterende krem, som gir en illusjon av jevn og fuktig hud.

Denne looken har lite fokus på øyne, men vi legger Precision Eyeliner charcoal langs vipperoten, og Eye Shadow linen legges fra bryn til vippekant. I globalen legger vi Eye Shadow silver mist. Precision Eyeliner peach legges på våtkant for et mer naturlig, rent og våkent blikk. Avslutt så med Water Resistant Mascara.

Når det gjelder brynene: Ikke napp! Fyll i med Brow Powder Duo i din farge, så de blir fyldige og tykke. Gre dem deretter med Brow Gel clear, slik at hårene holder formen og ikke står til alle kanter.

Bare en anelse blush er brukt her. Hud, bryn og lepper er i fokus, så blushen skal kun se lett rødmende ut. Vi har lagt Powder Cheek Stain rosy med Texture Brush, siden de sammen gir den lette nyansen vi ønsker. Denne blushen er høypigmentert og vannavstøtende, som jo er supert på varme dager! I tillegg passer den perfekt sammen med sesongens kalde leppestift-toner.

Ikke vær redd for å synes! Rosa på leppene er hetere enn noen gang denne våren, og vi har to perfekte nyanser du kan velge mellom. Lipstick treasure er for den mer vågale, mens Lipstick socialite er en litt mer dempet rosatone. Uansett hvilken du velger, vil den garantert piffe opp makeupen, og fargene er like fine til lys hud, som til brun sommerhud.Lykke til! Og husk! Vi har de fleste produktene fra GloMinerals her på Fushà, så kom innom oss så finner vi farger som passer akkurat DEG! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits