Hudpleietips for menn!For et friskt og attraktivt utseende er daglig pleie av huden like viktig som å ta vare på resten av kroppen. Ved å rense, eksfoliere (fjerne døde hudceller), tilføre fukt og beskytte huden med effektive produkter, holdes huden i form, og aldringstegnene forsinkes. Vi på Fusha kan skreddersyr produktvalget ut fra din hudtype og dine behov.

Hvilken hudtype har jeg som er mann?
Hudtype og eventuelle hudproblemer er svært individuelt og varierer fra person til person. Noen har en fetere hud, mens andre har tendens til tørr hud. Enkelte lider av akne og urenheter eller er plaget av pigmentflekker. Hudens behov forandrer seg dessuten ofte med årene, og kan også variere i takt med årstidene. Huden blir for eksempel tørrere om vinteren i vårt nordiske klima. Derfor er det viktig at hudpleieprodukter og behandlinger er tilpasset nettopp deg og dine behov. Mange menn opplever at de har en såkalt normal/motstandsdyktig hud, men det finnes også menn som har svært sensitiv hud, føler at huden er tørr, har akne osv.

Hvordan vet jeg hvilken hudtype jeg har?

Vi på Fushà kan dette! Kom innom oss og vi kan fortelle deg hvilken hudtype du har og hvordan huden din har det. Vi vil sette sammen den riktige produktkombinasjonen til deg. Det er svært viktig å få produkter som er tilpasset hudtypen. Pass også på å ta en ansiktsbehandling i ny og ne. Den renser huden i dybden, reparerer og gjør huden mer motstandsdyktig mot påvirkninger
På bildet nedenfor finner du tips til produkter som ofte brukes av menn med normal/motstandsdyktig hud, dvs. hud med en jevn struktur og normale til store porer og som iblant kan føles fet, spesielt i den såkalte T-sonen (panne, nese, hake). Mange menn har denne litt mer robuste hudtypen, men det gjelder langt fra alle. Kom innom oss på Fusha så skal vi hjelpe deg å finne det rette produktet tilpasset din hud!

Husk:

  • Unngå å vaske huden med sterk såpe, da det kan irritere og tørke ut huden.
  • Bruk milde produkter når du barberer deg, da huden gjerne blir mer følsom etter barbering.
  • Prøv Exuviance Purifying Cleansing Gel som barbergele. Den gir et kremaktig skum og reduserer effektivt forekomsten av inngrodde hår.
  • Bruk et dagprodukt med solfaktor. Det beskytter mot aldringstegn og alvorlige skader forårsaket av solen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits