Nyhet fra Dermalogica!

Hudens fiende har møtt sin overmann

Vi vet alle at ultrafiolette stråler skaper kaos i huden, og det resulterer i nedbryting av kollagen, rynker, hyperpigmentering, og tap av elastisitet. Og, som om dette ikke er ille nok, er UV-eksponering direkte knyttet til økt fare for hudkreft. Faktisk er en tredjedel av alle kreftdiagnoser i løpet av et år hudkreft! Dermalogicas Daylight Defense-system har alltid levert effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler med sofistikerte former så elegante at de kan brukes som fuktighetskremer. I tillegg er Daylight Defense-formlene fulle av effektive ingredienser som retter seg mot de ulike hudtilstandenes behov  enten huden er fet, sensitivisert, eller for tidlig aldret. Med ny forskning utviklet av The International Dermal Institute er vi glade for å kunne annonsere den spennende oppgraderingen av Daylight Defense-systemet, som nå gir enda bedre solbeskyttelse og har mer målrettede fordeler, helt uten den klumpete, fete følelsen man vanligvis assosierer med solprodukter.

ultra sensitive tint spf 30

Denne dagkremen inneholder den eksklusive UV smart boosterteknologi og UltraCalming Complex for å minimere sensitivitet, rødhet, og irritasjon trigget av nevrogen og immunogen infl ammasjon. Mynte og solhatt virker beroligende og lindrende.

  • Lett fargede mineraler, og bredspektret, kjemikaliefri solfi lter jevner ut hudtonen, beskytter mot UV-skade, og lindrer miljøsensitivisert hud.
  • Brukes etter PreCleanse, UltraCalming Cleanser og Ultra Calming Mist. Påføres i ansikt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits