glominerals | Hydration Mist

Hydration Mist er ikke en erstatter for fuktighetskremen din, men i tillegg til. Hydration mist er fuktighet på flaske, som sprayes i ansiktet ved behov.

Om man har en fuktfattig hud, sitter mye foran PC/TV, utsettes for air condition eller den tørre luften i flykabiner gir hydration mist en behagelig følelse av fukt og friskhet. Brukes gjerne etter å ha lagt mineralfoundation, da mineralene smelter med fukt, og resultatet blir penere.

Hydration Mist må ikke sammenlignes med vanlig vann fra springen, som vil fordampe veldig fort på huden og virke uttørkende. Hydration mist inneholder tungt vann, også kjent som deuteriumoksid. Deuteriumoksid er 10% tyngre en H2O som gjør at det ligger lenger på huden og trekker inn.

Moist Hydration Mist fra glominerals inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre og sheasmør. Allantoin er beroligende og helende og antioksidanter beskytter mot frie radikaler.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits