glominerals | Corinne Alice fra wickedHOUSE

Corinne Alice jobber til daglig som freelance makeupartist og hårstylist, i tillegg er hun utdannet fotograf. Hun jobber for mange av Norges mest kjente motemagasiner og er sammen med sin businesspartner Adam Schjølberg, eier av nettstedet og inspirasjonssiden wickedHOUSE. wickedHOUSE har de siste årene vært en fast samarbeidspartner på lookene til glominerals.

Hvilke 5 produkter klarer du som makeupartist deg absolutt ikke uten?

1. Min aller første must have er concealer! Det er et must det. Og da en concealer med bevegelige pigmenter som er tynn og lys nok til å legge i en halvmåne under øyet. Dette gjør at et hvert øye våkner og mørke ringer og stygge linjer forsvinner. Du vil føle deg fresh og øynene stråler mer!

2. Den lille sorte?. Ja altså en sort vannfast kajal. Denne lille pennen kan gjøre enhver look om til partylook. Legg den på våtlinjen og få intense flotte øyne som stråler.

3. Maskara! Ingen makeup-look klarer seg uten maskara, enten det er lite eller mye!

4. Rouge! En rouge som er lys nok til å legges på eplekinnene og mørk nok til å legge under kinnbena. Få frem konturene i ansiktet.

5. Lipgloss. Trekker oppmerksomheten mot leppene og kan freshe opp et trøtt tryne!

Hvilke 5 produkter fra glominerals vil du anbefale til enhver gjennomsnittlig sminkepung?

1. Pressed base foundation. Fantastisk mineralfoundation som smelter veldig fint inn i huden og etterlater den naturlig og jevn.

2. Blush i fargen sweet. Den er sweeet! Herlig rouge som jeg legger på eplekinnene og som gir en fantastisk glød og riktig farge i ethvert ansikt.

3. Eye shadow fawn. Denne bruker jeg stort sett alltid som en baseskygge. Perfekt farge som ikke er for lys eller for mørk.

4. Brow collection i fargen brown. Perfekt til å fylle inn bryn og tegne de opp i den ønskede formen. Sitter hele dagen, og spesielt når man blander den med den medfølgende voksen.

5. Body Bronzer. Denne bronzeren er utrolig fin. Gir ikke for mye shine, men akkurat perfekt slik at du ser naturlig brun ut. Et must på shoot og et must om sommeren!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

12, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velværesalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter, nyheter og gode tips & råd. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits