Nye favoritter fra Dermalogica!

Skjønnhetsansvarlig i Elle, kommer i sin blogg med rosende ord om våre Dermalogicaprodukter. Vi kunne ikke vært mer enig!
"Jeg har fått to nye og kjærkomne favoritter på badehyllen og begge kommer fra Dermalogica. Ultrasmoothing Eye Serum er et oppstrammende serum som har ekstra effekt mot hovne øyne. Jeg sliter veldig med puffy øyeparti om dagen og denne synes jeg virkelig hjelper. Den er også helt tynnflytende, nærmest som vann, og er derfor veldig fin å bruke på dagtid også, så jeg ikke føler at jeg har på for mange produkter over hverandre.

Clearing Mattifier er en lett gel som tas på huden under dagkremen. Jeg har en fet t-sone som blir veldig lett blank og gjør at sminken nærmest rømmer fra midten av ansiktet etter en time foran datamaskinen. Den har både en mattende og utglattende effekt på huden, samtidig som den holder porene rene og demper overaktive talgkjertler. Just what I need!"
www.elleblogg.no/mari

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits