Nyhet! Dermalogica lanserer PreCleanse Wipes - nye renseservietter som gjør ansiktsrensen enda enklere!

De fleste vet hvor viktig det er å rense huden to ganger daglig, men ikke alle vet at ved kun en enkel rens med et normalt renseprodukt etterlates rester av oljebasert smuss fra makeup, solkrem, forurensning og talg på huden. Dette kan skape en barriere som gjør at normale renseprodukter ikke trenger ned i huden.

All ansiktsrens fra Dermalogica bygger på prinsippet om «dobbel» rens og består av 2 trinn; det 1.trinnet; PreCleanse som fjerner overflødig talg og oljebasert smuss fra huden før trinn 2; som består av ditt foreskrevne Dermalogica renseprodukt.

For hvem?
PreCleanse wipes passer for alle hudtyper, kan brukes i øyeområdet og er også ideell for fet og aknedisponert hud. Produktet inneholder Aloe og aprikoskjerneolje som tiltrekker sebum og umiddelbart oppløser maskara, lipgloss eller leppestift og solkremer. Produktet jevner, beroliger og gir næring huden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits