hits

Forskjell på eksfoliering og peeling, hva er best for deg?

Visste du at huden din produserer millioner av hudceller hver dag?
Gjennom profesjonell eksfoliering og hjemmebehandling hjelper du huden med å fjerne døde og gustne celler som ikke har løsnet fra hudoverflaten.
Samtidig stimulerer du cellefornyelsen for en frisk og sunn hud.

Det er også forskjell på fysisk og kjemisk eksfoliering. Fysisk eksfoliering bruker friksjon for å fjerne døde hudceller, feks maismel og riskorn. Kjemisk eksfoliering løser opp "limet" som fester cellene til hudoverflaten.

Dermalogica har følgende eksfolianter: 

  • Daily Microfoliant: passer til alle hudtyper. Et unik risenzympulver mikroeksfolierer døde hudceller og etterlater huden glattere og klarere. Tips: bland Daily Microfoliant med litt vann og Precleanse for en mild, men effektiv leppeskrubb ? myke og deilige lepper i en fei.
  • Skin Prep Scrub: passer for fet hud. Naturlig maismel polererer vekk døde hudceller og gir supermyk og frisk hud.
  • Gentle Cream Exfoliant: passer alle hudtyper unntatt sensitivisert. En ikke-slipende og praktisk 2-i-1 kjemisk eksfoliant og maske. Inneholder aktive fruktenzymer kombinert med hydroksisyrer og beroligende aloe vera. Tips: bland inn et par dråper Skin Renewal Booster for en mer intens eksfoliering.
  • Daily Resurfacer: passer alle hudtyper. En kjemisk eksfoliant med unik svampapplikator som gir en presis dose av hydrokisyrer og enzymer som ikke skal skylles av.Tips:Daily Resurfacer er perfekt som en 30-dagers kur til bruk hjemme når du trenger intens eksfoliering og glød!

  • Multivitamin Thermafoliant: passer for voksen eller tidlig aldret hud. En aktiv fysisk og kjemisk eksfoliant med anti-age ingredienser som gir unik selvvarmende teknologi som aktiveres av kontakt med vann. Tips: bruk Multivitamin Thermafoliant på tørr hud for et mer intenst resultat ? husk å fukte fingertuppene for å aktivere den selvvarmende teknologien.
  • Powerfoliant ChromaWhite TRX: passer for hyperpigmentert eller solskadet hud. En effektiv kjemisk eksfoliant som reduserer pigmentering. Et adskilt pulver og væske aktiveres ved førstegangsbruk og sikrer fersk produkt med maksimal kraft når du trenger det. Tips: bruk C-12 Concentrate og Pure Light SPF30 for å optimalisere effektene av de lysnende ingrediensene.

Husk at overdreven eksfoliering kan tørke ut huden, skape irrritasjon og virke mot sin hensikt. Hvor ofte du bør eksfoliere avhenger av hvilken eksfoliant du bruker og hvilken hudtilstand du har.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar