Håndkremer!

Visste du at det som kan avsløre alderen din faktisk er hendene dine? Eller enda verre, de kan få deg til å se eldre ut enn du faktisk er. Vi er ofte flinke til å smøre oss inn med kremer i ansiktet, men hendene er veldig lett å glemme. Dagens skjønnhetstips blir derfor tre håndkremer som fungerer som nødhjelp for tørre og ru hender.

Multivitamin Hand and Nail Treatment fra Dermalogica (kr 298,-) er en super håndkrem som gir hender og negler ekstra næring ved hjelp av planteoljer og vitaminer. Den har en lett konsistens som skal trekke raskt inn, reparere og gjøre hendene silkemyke, samt styrke neglene.

Oljefrie Hydrating Hand and Body Lotion fra Exuviance (kr 299,-) er en annen favoritt.

Unni som jobber som fagansvarlig makeupartist i Cosmedic, har dette å si om Glo Minerals Luxury Hand Cream;

Et annet hett tips er å skrubbe hendene godt om kvelden, for så å påføre et tykt lag håndkrem. Ta gjerne tynne bomullshansker utenpå, for å unngå krem på sengetøyet, og la kremen virke gjennom natten. Se på det som en deilig spabehandling for hendene dine.

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

20.04.2014 kl.19:29

Takk for gode tips!:D Jeg blir alltid tørr på hendene, uff

Tanja Höglund Pettersen

20.04.2014 kl.20:56

Så gode tips, jeg er dessverre dårlig på å bruke håndkrem da jeg ikke har funnet en god en

Hadde forresten satt kjempe stor pris på om du tok en liten titt innom min blogg også :-) Ha en fortsatt kjempe fin påske, vakre deg!

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits