Nyhet! Exuviance AntiRedness Calming Serum

Nok en supernyhet fra Exuviance!

Exuviance AntiRedness Calming Serum er et lett avkjølende serum som demper rødhet og reduserer synlige aldringstegn.

- Styrker hudens beskyttende barriere, gjenfukter huden og motvirker aldringstegn.

- Minimerer rødhet gjennom å virke på betennelsesprosesser i huden.

- Reduserer utvidelsen av blodkar og øker hudens motstandskraft.

- Inneholder ikke parabener, parfyme, alkohol eller olje.

Rødhet i hud som skyldes rosacea, allergi eller generelt følsom hud, kan forbedres med dette serumet som angriper selve årsaken til rødheten.

Serumet er utviklet for å gi effekt innen et par timer og virker ikke bare forbigående, men styrker i tillegg huden og reduserer tilbakevendende rødhet. Produktet er ikke utviklet for å kamuflere rødhet, men for å minimere problemet gjennom å angripe årsakene til rødheten. Passer til alle hudtyper og er utviklet spesielt for følsom hud med f.eks. rosacea.

Kr. 599,-

Én kommentar

Oslofru

21.12.2014 kl.09:27

Hoppas du får en underbar 4e advent :) <3

Skriv en ny kommentar

FUSHÀ

FUSHÀ

14, Vefsn

Velkommen til vår blogg! FUSHÀ er en velvære- og frisørsalong midt i Mosjøen by som tilbyr behandlinger for hud, kropp og hår. I vår butikk finner du nøye utvalgte kvalitetsprodukter for hud og hår i tillegg til makeup, helsekost og diverse velværeartikler. FUSHÀ samarbeider med en av Norges dyktigste spesialsykepleier, Turid Mikkelborg, som blant annet utfører Botox- og Restylanebehandlinger. Her på bloggen finner du informasjon om oss, våre behandlinger og produkter. Lurer du på noe? Kom innom, ring oss eller ta kontakt på vår Facebook-side :-) https://www.facebook.com/FushaVelvare

Kategorier

Arkiv

hits